rhino je napisal/-a:Jaz dvomim, da je povezava...no možno je vse...
....
Ta moški je pomoje bil umorjen (mogoče je šlo za kaki šmugl ljudi) in ga je pač nekdo ob AC vrgel iz prtljažnika.
MacTron je napisal/-a:off:
Po podrobnem trace IP sta ob iz North Eastern region ..tako, da grem se na pregled
host serverjev (stajerske regije)
24ur je napisal/-a:Slovaški državljan je med postankom na odstavnem pasu na avtocesti Maribor–Murska Sobota opazil moško truplo
esem je napisal/-a:Lexuss je rekel, da imata isti IP. Po čem to sklepaš, meni ne pokaže istega?
esem je napisal/-a:rhino je napisal/-a:Jaz dvomim, da je povezava...no možno je vse...
....
Ta moški je pomoje bil umorjen (mogoče je šlo za kaki šmugl ljudi) in ga je pač nekdo ob AC vrgel iz prtljažnika.
Možno, da je povezava, a dvomim.
Ali to ali je enostavno bil pijan, nekam hotel, padel in zmrznil ali kap itd itd.
Je pa še nekaj, zaradi česar bi nekdo (MacTron? - ker je že iskal IP?) moral obvestiti policijo. Če je Stekli pes res vozil ful pijan 160, bi ga policaji morda malo privili ali vsaj obvestili starše. Morda to pomeni par mladih življenj več.
Pa tudi Magnolia, če bi se to (pešec itd) res zgodilo, verjetno ne bi takoj spraševala na forumu. Morda jo je vedno bolj grizel strah in je zato šla spraševat (napaka), a šele kasneje. Je kakšna nerazjasnjena nesreča pešca s pobeglim krivcem?
Lexuss je rekel, da imata isti IP. Po čem to sklepaš, meni ne pokaže istega?
PS
Seveda pa je možno tudi, da se nam ob vsem tem neki mladoletniki gromko smejejo. Da bi vsaj bilo samo to...
Gosic je napisal/-a:IP se zamenja ob povezavi na internet,se pravi če se dissconnectaš in connectaš se ti zamenja. Kle je važn mac adress,razen če nima standart IP-ja. IPjev je na miljarde.... Sicer pa če je v kaki povezavi,pa da je to to,bi tazga ćloveka mučil do konca. Najhuje mučenje je baje da ti kaplja na čelo voda... par dni,tednov
Vikking je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:IP se zamenja ob povezavi na internet,se pravi če se dissconnectaš in connectaš se ti zamenja. Kle je važn mac adress,razen če nima standart IP-ja. IPjev je na miljarde.... Sicer pa če je v kaki povezavi,pa da je to to,bi tazga ćloveka mučil do konca. Najhuje mučenje je baje da ti kaplja na čelo voda... par dni,tednov
Nima veze če se IP menja. Če se da točna ura, potem ISP provider pogleda v svoj log preveri IP ob danem času in tako lahko točno določi naročnika.
Da ostaneš anonimen je edina opcija ala knjižnica, cyberkafe.
Če pa dostopaš od doma, pa nimaš kej praskat. Pa če se ti miljardokrat menja IP.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost