Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Pe okt 17, 2008 11:40 am

MacTron je napisal/-a:
Senad je napisal/-a:kolko je kazen za rdečo luč, in koliko pik dobiš?

Kazen je 250€ in ne dobis nobene KT.. je pa ta kazen tudi tretirana na X znak pred tuneli.

Dobis 1 kazensko piko ( vsaj jaz sem jo ) !
Lp by Mare

070alex
Nov uporabnik

Napisal/-a 070alex Če feb 19, 2009 9:24 pm

po kolkem času ti pošlejo dam odločbo o prenehanju veljavnosti izpita ko kot maldi voznik izgubiš vse točke?
Speed kills

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Če feb 19, 2009 9:57 pm

070alex je napisal/-a:po kolkem času ti pošlejo dam odločbo o prenehanju veljavnosti izpita ko kot maldi voznik izgubiš vse točke?

Ko se sodnikom zapaše, čist odvisno.
Nevem pa če je že gdo napisal, da voznik ki nabere 18 točk za odvzem ispita, in ga potem dela ponovno, ni več voznik začetnik, in se mu upoštevajo vse prednosti kot jih je imel prej (izkušeni šofer)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če feb 19, 2009 10:02 pm

lancia hf je napisal/-a:Nevem pa če je že gdo napisal...

Je treba bolj spremljat debate
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 86#1130086
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Če feb 19, 2009 10:14 pm

Pardon nisem bral te teme :oops:

070alex
Nov uporabnik

Napisal/-a 070alex Pe feb 20, 2009 11:04 am

ja mene so lani novembra u enem dnevu 2x ustavl (slab dan, se zgodi) pa je blo dost pik za odvzem ker sm mladi voznik pa še nič mi niso poslali. sicer se bom pa itak prtožu ker rabm C pa E kat., za B se niti ne sekiram :P

pa zanima me če je kdo slišal za klub za državljanske pravice. baje daš neki za letno članerino in pol se oni pravdajo s takimi zadevami. en znanc je učlanjen in so ga že stokrat dobil pjanga pa še dans ma izpit ker mu baje oni vse rešjo.

njihova logika je da je ubistvu izpit kot šola, ko ga nardiš ti tega noben ne more uzet, lahko si kaznovan za napake, sam izpita ti ne smejo uzet. kar je po eni strani logično, to je tko kot šola. in kaj boš na delovnem mestu naredu napako, pa ti bojo kr izobrazbo uzel??!!
Speed kills

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe feb 20, 2009 12:03 pm

070alex je napisal/-a:ja mene so lani novembra u enem dnevu 2x ustavl (slab dan, se zgodi) pa je blo dost pik za odvzem ker sm mladi voznik pa še nič mi niso poslali. sicer se bom pa itak prtožu ker rabm C pa E kat., za B se niti ne sekiram :P

pa zanima me če je kdo slišal za klub za državljanske pravice. baje daš neki za letno članerino in pol se oni pravdajo s takimi zadevami. en znanc je učlanjen in so ga že stokrat dobil pjanga pa še dans ma izpit ker mu baje oni vse rešjo.

njihova logika je da je ubistvu izpit kot šola, ko ga nardiš ti tega noben ne more uzet, lahko si kaznovan za napake, sam izpita ti ne smejo uzet. kar je po eni strani logično, to je tko kot šola. in kaj boš na delovnem mestu naredu napako, pa ti bojo kr izobrazbo uzel??!!

Za take stvari se njim j..e, men so se policisti pred bajto prpelal po 1 min ko sem že parkiral avto, in še napisali so use narobe v zapisnik, razen znamke avta in registrsko tablico. Sodnica mi je rekla pa samo da je to vseeno :?: in kljub dvem pritožbam in priloženim dokazom, so bili še vedno mnenja da je to vseeno :?: Vglavnem nekateri res lahko delajo kar se jim zapaše, tako pač je v naši "pravni" državi :bonk

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Pe feb 20, 2009 12:11 pm

lancia hf je napisal/-a:
070alex je napisal/-a:ja mene so lani novembra u enem dnevu 2x ustavl (slab dan, se zgodi) pa je blo dost pik za odvzem ker sm mladi voznik pa še nič mi niso poslali. sicer se bom pa itak prtožu ker rabm C pa E kat., za B se niti ne sekiram :P

Za take stvari se njim j..e, men so se policisti pred bajto prpelal po 1 min ko sem že parkiral avto, in še napisali so use narobe v zapisnik, razen znamke avta in registrsko tablico. Sodnica mi je rekla pa samo da je to vseeno :?: in kljub dvem pritožbam in priloženim dokazom, so bili še vedno mnenja da je to vseeno :?: Vglavnem nekateri res lahko delajo kar se jim zapaše, tako pač je v naši "pravni" državi :bonk

K men so tudi prišli po parih minutah, ko sem imel še prejšni avto in mi je rekel naj mu dam prometno in vozniško, rekel sem mu, če ima nalog mu dam, če pa ne pa lep pozdrav. Policaj se je odpeljal, samo ko me je videl me je vstavil in mi vse pregledal, se pravi da me ima na piki.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov