MacTron je napisal/-a:Senad je napisal/-a:kolko je kazen za rdečo luč, in koliko pik dobiš?
Kazen je 250€ in ne dobis nobene KT.. je pa ta kazen tudi tretirana na X znak pred tuneli.
Dobis 1 kazensko piko ( vsaj jaz sem jo ) !
070alex je napisal/-a:po kolkem času ti pošlejo dam odločbo o prenehanju veljavnosti izpita ko kot maldi voznik izgubiš vse točke?
lancia hf je napisal/-a:Nevem pa če je že gdo napisal...
070alex je napisal/-a:ja mene so lani novembra u enem dnevu 2x ustavl (slab dan, se zgodi) pa je blo dost pik za odvzem ker sm mladi voznik pa še nič mi niso poslali. sicer se bom pa itak prtožu ker rabm C pa E kat., za B se niti ne sekiram :P
pa zanima me če je kdo slišal za klub za državljanske pravice. baje daš neki za letno članerino in pol se oni pravdajo s takimi zadevami. en znanc je učlanjen in so ga že stokrat dobil pjanga pa še dans ma izpit ker mu baje oni vse rešjo.
njihova logika je da je ubistvu izpit kot šola, ko ga nardiš ti tega noben ne more uzet, lahko si kaznovan za napake, sam izpita ti ne smejo uzet. kar je po eni strani logično, to je tko kot šola. in kaj boš na delovnem mestu naredu napako, pa ti bojo kr izobrazbo uzel??!!
lancia hf je napisal/-a:070alex je napisal/-a:ja mene so lani novembra u enem dnevu 2x ustavl (slab dan, se zgodi) pa je blo dost pik za odvzem ker sm mladi voznik pa še nič mi niso poslali. sicer se bom pa itak prtožu ker rabm C pa E kat., za B se niti ne sekiram :P
pa zanima me če je kdo slišal za klub za državljanske pravice. baje daš neki za letno članerino in pol se oni pravdajo s takimi zadevami. en znanc je učlanjen in so ga že stokrat dobil pjanga pa še dans ma izpit ker mu baje oni vse rešjo.
njihova logika je da je ubistvu izpit kot šola, ko ga nardiš ti tega noben ne more uzet, lahko si kaznovan za napake, sam izpita ti ne smejo uzet. kar je po eni strani logično, to je tko kot šola. in kaj boš na delovnem mestu naredu napako, pa ti bojo kr izobrazbo uzel??!!
Za take stvari se njim j..e, men so se policisti pred bajto prpelal po 1 min ko sem že parkiral avto, in še napisali so use narobe v zapisnik, razen znamke avta in registrsko tablico. Sodnica mi je rekla pa samo da je to vseenoin kljub dvem pritožbam in priloženim dokazom, so bili še vedno mnenja da je to vseeno
Vglavnem nekateri res lahko delajo kar se jim zapaše, tako pač je v naši "pravni" državi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov