Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

lb
Nov uporabnik

prodaja avtomobila v tujino

Napisal/-a lb Če jul 12, 2007 7:01 pm

prodajam namreč avto in za njega se zanima eden iz bosne.zanima me kakšen je postopek prodaje vozila v tujino in na kaj je treba pazit.Kako pa je z ponarejenim denarjem...

stardo
Novinec

Kraj: SG

Napisal/-a stardo Če jul 12, 2007 8:23 pm

Kot si sam napiso: Pazi na poneverjen denar. To rešiš tako, da gresta skup do najbližje banke pa to je to. Drugač pa ni nobene razlike med prodajo v tujino pa prodajo v sosednjo vas. Govorim iz svojih izkušenj. Ko uredita prepis oz. kupoprodajno pa tablce dov pobereš pa tto sraje, je zate stvar končana. Ka bo on naprej delal je njegov problem. Na podobn način sm jz enga v Srbijo prodal
Dve stvari se definitvino splača met: Pogrebni zavod v Iraku pa pooblaščen servis za Renaulte

Uporabniški avatar
urooos
Novinec

Kraj: kamnik(okolca)

Napisal/-a urooos Po jan 26, 2009 10:52 am

živjo, mene pa zanima kje v bosni so taki placi za prodat avto,jst mam namen enga golfa dol pelat, sam me zanimajo lokacije
prosim za nasvete
Lep pozdrav

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Po jan 26, 2009 3:36 pm

eh, pa maš jaranov z delovno vizo pri nas ogromno in vsi vozijo te avte dol. pa še najlažje je tako, ker ga on lahko nase prepiše in registrira v Slo in se potem on zafrkava kako ga bo dol spravil... tako, da se potem tudi on zafrkava z vračilom tablic, cestnine itd.
litr bencina, litr olja ;)

clapson
Nov uporabnik

Napisal/-a clapson Ne feb 08, 2009 8:50 pm

mene pa zanima kaj je vse potrebno da pripelješ avto v tujino..npr. srbijo..pač če ga je že kdo tam prodal oz ga potem tam registriru pa to..ne zanima me ka morm js nardit..pogodba, tablice vzet pa adijo..ampak ka more un nardit ko pela avto tam???

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Ne feb 08, 2009 10:10 pm

urooos je napisal/-a:živjo, mene pa zanima kje v bosni so taki placi za prodat avto,jst mam namen enga golfa dol pelat, sam me zanimajo lokacije
prosim za nasvete
Lep pozdrav

povej kaj mas,plac ti lahko uredim,ali pa ti ga jst prodam,ker studiram tam.najblizje mas v Veliki Kladuši, Cazin, Bihać, Ključ...
pogoj je da avto ni star vec kot 7 let,ce ga prodajas v bosni..
lp

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Po feb 09, 2009 4:17 pm

uradno :lol:

tjablonsky
Nov uporabnik

Napisal/-a tjablonsky Pe feb 27, 2009 12:10 pm

Ali obstaja kakšna možnost, da bi v Srbijo prodal Fiat Mareo 1.9 diesel, letnik '97?

Recimo, da že imam kupca, kolikor sem razumel za uvoz zahtevajo EURO3, ta pa ima EURO2...

kakšna insajderska?

Uporabniški avatar
emmo
Nov uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a emmo Pe feb 27, 2009 12:43 pm

mislim da ni več omejitev v bosni na 7 let.so po novem letu baje spremenili da je lahko tudi starejši.sta decembra 2 kolega prodajala v banja luki-golf 2 in alfa 164.sta rekla da se uni norca delajo sta hotla takoj spizdit pa sta bila zaparkirana z avti,in morala une idiote poslušat.
golf 2 ni bil nič gnil,bil je diesel, bil je sincro-pa noben verjel,imel je klimo-so vsi začuden gledal,imel je vebasto -nikomur nič jasno :roll: cena pa bla kot njihov poklepan zjeban 13 golf za primerjavo.težko dol prodajat.
owner: bmw e 30
vw karmann ghia 1965
karmann ghia 1961
vw bus t3 blue star-hannover edition
porsche 914
porsche 911s (serija 0)

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Pe feb 27, 2009 3:16 pm

tjablonsky je napisal/-a:Ali obstaja kakšna možnost, da bi v Srbijo prodal Fiat Mareo 1.9 diesel, letnik '97?

Recimo, da že imam kupca, kolikor sem razumel za uvoz zahtevajo EURO3, ta pa ima EURO2...

kakšna insajderska?

jeseni v Srbijo prodal avto letnik ´91 :lol: oni potem verjetno zmutijo z papirji od enakega (razbitega ali kaj podobnega).

kot da se pri nas to ne dela :P srbom se pa nekaj čudimo.... :roll:
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost