Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr dec 03, 2003 2:40 am

ce je trava v avtu najebe voznik v vsakem primeru, razn ce je bla najdena trava v posesti sopotnika oz. je bla najdena v avtu in je sopotnik priznal da je njegova.
drgac pa lastnistvo ni vazno bistveno je posedovanje in ce mas 100g v avtu pol posedujes :wink:

drgac se mi je pa zgodil da je meu kolega pod zadnim zicom 100g pa une priklope za pasove tud pod zicom pa ns ustau policaj pa men zacne bast da mi bo napisu 10k zato k nism zadi prvezan. jz totalno obolim in mu recem da tovarnisko tipator nima zadi vzglavnikov in da sm na discovery channu gledu oddajo o tem kako zna bit to smrtno nevarno ce si prvezan brez vzglavnikov pol da smo se to u soli ucil (prom teh)pa za namecek se da je un del pasa z knofom itak pod zicom. pol pa on men da nj ustanem da bo on popravu (spodi pa 100g skunkuljka :D :D ) voznik&moj kolega je ratu sivomodrozelen u faco pol pa skocu med sp.zici nazaj pa v ene pol sekunde zrihtu pas.
kazni mi niso napisal sam sm pa poslusu unga kolega pol se ene 2 ure(ceprav sploh vedu nism da sedim na skanku)
:D :D :roll:

spet drugic so mi v katri od (od prejsnga mesca pokojnega :( ) kolega k mi jo je posodu za dam najdl 2 vrecki po 2,5g ene kr gut trave. eno vrecko na levi policki zravn stevca drugo pa pod sovoznikovim zicom. v drugi vrecki je blo (polek 2,5g konople) par kosckov olupka pomarance za experiment ce bo kj leps disala pol. cez cca 2 mesca dobim dam odlocbo v kateri je pisal da so mi zasegl vrecko v kateri je blo 2,4g trave in vrecko katere vsebino niso mogl preliminarno testirat ker je bila snov v njej gnila :D :D :D :D v tistem mescu k je ta trava z olupkom cakala na test je ze zgnila hehehe. useen sm dobu 40k kazni (za vrecko No1)sam zdj vem da je priporocljivo v travi met se kksn olupek ker nikol neves :D :D

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara Sr dec 03, 2003 8:00 am

Voith je napisal/-a:voznik&moj kolega je ratu sivomodrozelen u faco pol pa skocu med sp.zici nazaj pa v ene pol sekunde zrihtu pas.

Prov v zivo si ga predstavljam :P :lol: :P :lol: 8)
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov