Salieri je napisal/-a:Stvar je sledeča...
Vsi trije, ki so bili prisotni v avtomobilu v katerega sem se zaletel so bili pri zdravniku, tudi na opazovanju.
Vse kar so dosegli s tem je, da so mene porinili v dr...k (oni itak pomoje ne bojo dobili nič, glede na to da je bilo na avtu škode kot da bi povozil zajca), saj sledi kazen za povzročitev nesreče z telesnimi poškodbami...Cifre bojo verjetno nekoliko višje?!?
Verbatim je napisal/-a:Salieri je napisal/-a:Stvar je sledeča...
Vsi trije, ki so bili prisotni v avtomobilu v katerega sem se zaletel so bili pri zdravniku, tudi na opazovanju.
Vse kar so dosegli s tem je, da so mene porinili v dr...k (oni itak pomoje ne bojo dobili nič, glede na to da je bilo na avtu škode kot da bi povozil zajca), saj sledi kazen za povzročitev nesreče z telesnimi poškodbami...Cifre bojo verjetno nekoliko višje?!?
To so lahke telesne poškodbe, zato na kazen ne bi smelo vplivati. Sam vztrajaj pri tem, da si se vozil preveč za ritjo. Drugič pa le poslikaj še poškodovančev avto. Kvečjemu pa bi zavarovalnica morala tožiti zdravnike, ki so sprejeli te simulante.
Upam, da bodo v prihodnosti sprejeli zakon, da zavarovalnice denar nakazujejo direktno medicinskim ustanovam za zdravljenje, kot je primer marsikje v tujini - ne pa da zdaj vsi plačujemo višje zneske zavarovanja zaradi vseh teh, ki se napravljajo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov