Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

belkaena
Stalni uporabnik

Napisal/-a belkaena Sr maj 20, 2009 6:56 pm

Technologic je napisal/-a:Računov na bankah ne uporabljam, ker denar (preživnino) dobivam od fotra po pošti oz. osebno tako da :D po 2h letih v sloveniji postopki zastarajo

Koliko preživnine pa dobiš 500e ali od česa živiš? Koliko pa si star, če smemo vedeti, da ne upoorabljaš TRR?

Lp.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Sr maj 20, 2009 7:20 pm

Technologic je napisal/-a:Računov na bankah ne uporabljam, ker denar (preživnino) dobivam od fotra po pošti oz. osebno tako da :D po 2h letih v sloveniji postopki zastarajo

če ne plačaš kazni, predajo izterjavo kazni dursu
preden kazen predajo v izterjavo je kazen že pravnomočna
in durs se ti lahko in se ti vsede na vse tvoje premoženje, ki ga imaš (avto, hiša...) in na vse premoženje, ki ga boš v prihodnosti dobil
kolikor je meni znano, je zastaralni rok 5let in se začne ponovno štet od vsake pošte iz dursa, absolutni zastaralni rok je 10let
podpis

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Sr maj 20, 2009 9:11 pm

no pol pa mate prav pa plačujte :D

star sem skoraj 20, živim od preživnine ja, in še bom do 26 leta.

lp

Uporabniški avatar
ALIEn3001
Novinec

Napisal/-a ALIEn3001 Če maj 21, 2009 4:38 am

Mi je prav zanimivo, kako so eni frajerji, ko "ne plačujejo" in se izmikajo kazni. Že samo priznanje tega si zasluži poštene batine, oziroma prisilno delo. Ko se bo pa vate zeletel nekdo z nezavarovanim avtomobilom brez prihodkov in razglasil osebni bankrot se ti bo pa kar naenkrat godila huda krivica...

Drugače gre tudi meni na živce, kako se policaji postavljajo. Vedno so na dveh (istih) lokacijah, ki so vsem domačinom znane. Cesta je ravna in pregledna (zadnjič so tovornjakarju namerili 120Km/h tam, kjer je omejitev še vedno 50 - tako da je cesta reees gotovo ravna in pregledna :D :shock: ), tam kjer pa stalno gorijo svečke ob cesti in grem vedno počasi ker se bojim, da mi kdo nasproti prileti s preveliko hitrostjo in ga odnese iz ovinka na nasprotni pas, jih pa še nikoli nisem videl.
James May: I preffer this (AR 159) to the BMW 3-series :)

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Po maj 25, 2009 10:43 am

Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost