veckrat kot si ti ocitno mislis ..Kegl je napisal/-a:roko na srce--->kokrat pa mislš da se ji je to zgodil?

grahovc je napisal/-a:backspace je napisal/-a:Malo of: Na črpalkah tako malo delajo, da jim je vse odveč. Jaz se prejšnji teden peljem po AC proti Krškem, ustavim na črpalki, natankam in vzamem kavo za seboj. Na blagajni trije, v samem prostoru pa še kakih pet. En model na blagajni lepo na izi računa. Plačam in hočem stopiti ven. In zagledam drugega zaposlenega kako prižiga cigaret pred vrati (ne zunaj - notri). Model prižge cigaret, mi ga vsi gledamo on pa mirno stopi ven in pred oknom kadi naprej in kao nekaj poravnava v vrsto (na tistih malih poličkah).
Mi pa samo OK. Jaz bi tudi tu delal.
pejt na črpalko delat in to na kakšen dan pred podražitvami (ponedeljek), plus še da robo dobiš katero moreš popisat in pospravit, plus še gužva in še zbran moreš bit zarad dela z denarjem, plus še da ti pride kakšen plin iskat in še bar da imaš čez.. delaš pa ti in še eden, mogoče dva.. ti garantiram da ta post hitro pobrisal in napisal kaj drugega!
se pa strinjam da na nekaterih črpalkah, predvsem študentje, se obnašajo kot da je njihova črpalka in se jim kratkomalo j**e za use
kar pa se kovančkov tiče, še zmeraj in povsod so me bili veseli ko sem priropotal z kovančki na blagajno, res da traja da se prešteje ampak drobiž nucajo pa skoz.
tisto študentko bi pa jaz še isti dan vrgel iz šihta pa če je dobila al pa če ni, do stranke moreš bit prijazen, vedno povsod.
tako kot je pred mano rekla.. smeh je zastojn...
abcabc je napisal/-a:OFF
Ma dej ti si si to mal zmislu ali pa vse še mal bolj poenostavil.
Trgovci so še kako veseli kovancev. Jaz, ko sem delal v trgovini sem bil nadvse vesel, če mi je stranka dala drobiž.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov