Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC So jun 06, 2009 12:07 pm

Kegl je napisal/-a:roko na srce--->kokrat pa mislš da se ji je to zgodil?
veckrat kot si ti ocitno mislis .. :lol:
Slika

Uporabniški avatar
slatncan
Novinec

Napisal/-a slatncan So jun 06, 2009 12:14 pm

grahovc je napisal/-a:
backspace je napisal/-a:Malo of: Na črpalkah tako malo delajo, da jim je vse odveč. Jaz se prejšnji teden peljem po AC proti Krškem, ustavim na črpalki, natankam in vzamem kavo za seboj. Na blagajni trije, v samem prostoru pa še kakih pet. En model na blagajni lepo na izi računa. Plačam in hočem stopiti ven. In zagledam drugega zaposlenega kako prižiga cigaret pred vrati (ne zunaj - notri). Model prižge cigaret, mi ga vsi gledamo on pa mirno stopi ven in pred oknom kadi naprej in kao nekaj poravnava v vrsto (na tistih malih poličkah).
Mi pa samo OK. Jaz bi tudi tu delal.

pejt na črpalko delat in to na kakšen dan pred podražitvami (ponedeljek), plus še da robo dobiš katero moreš popisat in pospravit, plus še gužva in še zbran moreš bit zarad dela z denarjem, plus še da ti pride kakšen plin iskat in še bar da imaš čez.. delaš pa ti in še eden, mogoče dva.. ti garantiram da ta post hitro pobrisal in napisal kaj drugega!
se pa strinjam da na nekaterih črpalkah, predvsem študentje, se obnašajo kot da je njihova črpalka in se jim kratkomalo j**e za use
kar pa se kovančkov tiče, še zmeraj in povsod so me bili veseli ko sem priropotal z kovančki na blagajno, res da traja da se prešteje ampak drobiž nucajo pa skoz.
tisto študentko bi pa jaz še isti dan vrgel iz šihta pa če je dobila al pa če ni, do stranke moreš bit prijazen, vedno povsod.
tako kot je pred mano rekla.. smeh je zastojn...

točno tak, sam sem že malo manj kot leto prek študenta na eni izmed 24/7 bencinskih v mb, sicer nisem za blagajno kot prodajalec ampak kot pomoč v pralnici ter roba pa take fore...ampak vidim večino stvari ki se dogajajo tam za blagajno...o tistih pumpah ki so odprte od 6-22 spoh ne bom zgublal besed...tam ne vejo ka je delo/gužva...

kar se pa kovancev tiče...pri nas jih sprejemajo, od centov do večjih...pa magari pride kak bosanac šleparja tankat in ma za 200€ kovancev...ampak bom pa reko tak..če boš naleto na kakega da je kaj slabe vole al pa živčn ker ma gužvo zadi, bog ne daj da ti manjka 1 cent :D ker ti nebo sprejel plačila...

lp, bord

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc So jun 06, 2009 1:44 pm

OFF

Ma dej ti si si to mal zmislu ali pa vse še mal bolj poenostavil.

Trgovci so še kako veseli kovancev. Jaz, ko sem delal v trgovini sem bil nadvse vesel, če mi je stranka dala drobiž.

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl So jun 06, 2009 8:13 pm

abcabc je napisal/-a:OFF

Ma dej ti si si to mal zmislu ali pa vse še mal bolj poenostavil.

Trgovci so še kako veseli kovancev. Jaz, ko sem delal v trgovini sem bil nadvse vesel, če mi je stranka dala drobiž.

a je to name letel?...in če JA zakaj bi si kej tazga zmislu človek božji???...

drgač pa do zdej nism mel problemov v trgovini z drobižem...sm enkrat v tušu, merkatorju in euro spinu zamenjal približno isto količino denarja pa recimo u eurospinu sploh nism nč kupu medtem ko sm pri ostalih dve trgovinah drobiž porabu za nakup, pa mi ni noben težil...še veseli so me bli! tle na črpalki pa pač ne....kaj nej zdej...tko pač je :D

Uporabniški avatar
scisco1
Novinec

Kraj: Ljubljana&Dolina ljubavi

Napisal/-a scisco1 So jun 06, 2009 8:21 pm

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero So jun 06, 2009 8:23 pm

tankaš za 50 kovancev, greš plačat, ponovno tankaš za 50 kovancev, greš plačat ... pol te pa oni za tabo kilje :)

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl So jun 06, 2009 8:26 pm

scisco1 je napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=RLpOjXOMFkg :twisted:

madona je teh kovancev...tle se ti pa more sfukat ja :D

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc So jun 06, 2009 8:40 pm

lenivec je napisal/-a:lol
smešno. a ponavadi jim drobižazmankuje in morejo na banko po njega in plačujejo provizije. ahaha. dobro da je šefica ni vidla

Itak je bila pinčara preko študenta pa je čist vseeno, če bi jo šefica nadrla.

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl Če jun 11, 2009 1:40 pm

dans sm bil spet na tej črpalki in glej ga zlomka...spet ona :D sm opazu, da takoj k sm prpelu na mesto za tankanje je že gledala čez oken :lol: ampak dans je bla prjazna, pomoje zato k sm ji dal papirnat keš in to točno... 8)

p.s. drgač se pa lah ta tema zaklene k mislm da sm opozoru folk in povedu svoje...ostali pa mislm da tut....tko da lock :D

LP
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov