Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po jun 29, 2009 10:12 pm

Technologic: Ti marsikaj prvic slisis upam, da se sedaj zavedas tvojih nespametnih
idej v tej temi in to kar 2 strani.
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 96#1172096

mitja12345: Razumem tvojo jezo, ampak uporabnik primozek68 in ravno zaradi
tega retardiran s tem, ko to na malo prevec direkten nacin sporoca verjetno hoce
samo taksnim osebkom sporocit kaj je bila njegova izkusnja ampak zal prevec poudarjeno.

In ko smo ravno pri opozarjanju... upam, da si bo tudi uporabnik Ceed pogledal
kaj sledi ob nehomologiranih stvareh. To pa je bilo opozorjeno tukaj spodaj.
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 93#1179093
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
mitja12345
Novinec

Napisal/-a mitja12345 To jun 30, 2009 12:02 am

Mactron, se opravičujem!

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Sr jul 01, 2009 7:24 pm

off:

Mene avtoshowi ne motijo, si jih ne ogledujem. Panoramske vožnje klubov me ne motijo.
Ne moti me nekdo, ki ma na brnčičevi parkiran avto in priča s kolegi.
Motijo me tisti osebki, ki po rondojih živijo svoje neizživete sanje in travme iz otroštva. Zakaj sem nekoga vlekel iz avta? Nism imel namena povedat. Zato, ker mi je v tomačevskem rondoju priletel iz notranjnega pasu pred mene, ko sem že zavijal. V bistvu ga je odneslo in ni mel kam drugam (men je potegnu sam zaščitno letvico).
Razlikovalni znak: filter, xenon, auspuh, spuščeno, šroke gume. To je bil prvi resni primer in ne osamljen. Ne bom reku, da se to dogaja vsak dan, ampak dost je. Zato sem tudi tako odgovoril. In v vednost vsem tunnerjem in rejserjem, kadar bo pizdarija bom spet koga vleku iz avta, pa ma lahko 2m in 140 kil. Teksas pa teksas. Seb si tega ne dovolim delat, če pa že, naj si pa zapomni.

Uporabniški avatar
Godward
Uporabnik

Napisal/-a Godward Sr jul 01, 2009 8:09 pm

da ne bo kdo tebe kdaj ven iz avta vleko :lol:
Renault 5 Campus 1.1/1.4 1992 - prodano
Renault Laguna 1.8 16V 2000 Fairway - prodano
Volvo S80 D5 2003 - prodano
Volvo S60 D5 2010 Summum avt.
Slika

Uporabniški avatar
luke18
Novinec

Napisal/-a luke18 Sr jul 01, 2009 9:02 pm

primozek68 je napisal/-a:off:

Mene avtoshowi ne motijo, si jih ne ogledujem. Panoramske vožnje klubov me ne motijo.
Ne moti me nekdo, ki ma na brnčičevi parkiran avto in priča s kolegi.
Motijo me tisti osebki, ki po rondojih živijo svoje neizživete sanje in travme iz otroštva. Zakaj sem nekoga vlekel iz avta? Nism imel namena povedat. Zato, ker mi je v tomačevskem rondoju priletel iz notranjnega pasu pred mene, ko sem že zavijal. V bistvu ga je odneslo in ni mel kam drugam (men je potegnu sam zaščitno letvico).
Razlikovalni znak: filter, xenon, auspuh, spuščeno, šroke gume. To je bil prvi resni primer in ne osamljen. Ne bom reku, da se to dogaja vsak dan, ampak dost je. Zato sem tudi tako odgovoril. In v vednost vsem tunnerjem in rejserjem, kadar bo pizdarija bom spet koga vleku iz avta, pa ma lahko 2m in 140 kil. Teksas pa teksas. Seb si tega ne dovolim delat, če pa že, naj si pa zapomni.

Opa bomba, tebe se je za bati.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Sr jul 01, 2009 9:05 pm

Godward je napisal/-a:da ne bo kdo tebe kdaj ven iz avta vleko :lol:

off:res je :lol:

on:..uglavnm sm se pa tko odloču da bom pač vozilo prpravu za teh.pregled ,da bo use stimalo ;) ..glede kazni bi nekak najraj ksno pritožbo napisu,da bi se kazen usaj malo znižala 8) ..kaj mi svetujete da naredim ??

lp

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Sr jul 01, 2009 9:34 pm

RejmiK je napisal/-a:
Godward je napisal/-a:da ne bo kdo tebe kdaj ven iz avta vleko :lol:

off:res je :lol:

on:..uglavnm sm se pa tko odloču da bom pač vozilo prpravu za teh.pregled ,da bo use stimalo ;) ..glede kazni bi nekak najraj ksno pritožbo napisu,da bi se kazen usaj malo znižala 8) ..kaj mi svetujete da naredim ??

lp

svetujem ti,da vse homologiraš pa maš mir...,ker čez kakšen mesec bojo mel ponovno kakšno akcijo,pa boš spet plačeval.glede pritožbe pa dvomim,da boš kej dosegel.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Ne jul 05, 2009 11:53 am

a mi lahko kdo obražloži slednjo situacijo.

policaj te ustavi ker imaš xenon kit, pelje za teboj oz pred teboj do tehničnega pregleda.

prideš do tja, ustviš avto, odpreš haubo, ter potegneš kit ven (žarnice) in daš nove. vseskup ti vzame 2 minuti.

kaj ti pa lahko policaj naredi. a te bo pretepu tam al kaj?

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo Ne jul 05, 2009 12:19 pm

splash je napisal/-a:a mi lahko kdo obražloži slednjo situacijo.

policaj te ustavi ker imaš xenon kit, pelje za teboj oz pred teboj do tehničnega pregleda.

prideš do tja, ustviš avto, odpreš haubo, ter potegneš kit ven (žarnice) in daš nove. vseskup ti vzame 2 minuti.

kaj ti pa lahko policaj naredi. a te bo pretepu tam al kaj?

..zanimivo se sliš,sam probu pa še nism kaj tazga narest ;) ..me pa prou zanima reakcija policista :shock: :lol:

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero Po jul 06, 2009 12:50 pm

Lahko da se te usmili, ker se mu ni za jebat ali pa te še bolj drapne, kako kaznivo dejanje mogoče, ker preprečuješ uradni osebi, da stori uradno dejanje ... Glede verodostojnosti njega in teme kasneje na sodišču ali kjer koli pa verjetno ni treba 2x ugibati, ker bi popušil.

most wanted
Novinec

Napisal/-a most wanted Po jul 06, 2009 1:03 pm

policist ki ti odredi izredni tehnicni pregled mora avto na licu mesta poslikat ubistvu mora poslikat tisto stvar zaradi katere ti je odrediu pregled potem ti peljes za njim na tehnicne preglede in ne mores kar tam odklopit xenon kita ubistvu lahko sam bos meu 3x hujse probleme kokr ce se sprjazns s tem da nisi meu stvari homologirane in placas pac to kazn k ti jo da.lp
Slika

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo Po jul 06, 2009 1:40 pm

..pr men ni nč sliku :? ..me je kr direkt odpelu na teh.pregled ,pa tud tam ni nč sliku :? ..po en stran mislm da je tud bolš,da ni nc sliku ;)

most wanted
Novinec

Napisal/-a most wanted Po jul 06, 2009 2:40 pm

hm to je pa cudno jst sm biu dvakrat na izrednem tehnicnem pa mi je obakrat sliku avto ma sej po en stran je res bol pomojm da ni sliku :D
Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov