primozek68 je napisal/-a:off:
Mene avtoshowi ne motijo, si jih ne ogledujem. Panoramske vožnje klubov me ne motijo.
Ne moti me nekdo, ki ma na brnčičevi parkiran avto in priča s kolegi.
Motijo me tisti osebki, ki po rondojih živijo svoje neizživete sanje in travme iz otroštva. Zakaj sem nekoga vlekel iz avta? Nism imel namena povedat. Zato, ker mi je v tomačevskem rondoju priletel iz notranjnega pasu pred mene, ko sem že zavijal. V bistvu ga je odneslo in ni mel kam drugam (men je potegnu sam zaščitno letvico).
Razlikovalni znak: filter, xenon, auspuh, spuščeno, šroke gume. To je bil prvi resni primer in ne osamljen. Ne bom reku, da se to dogaja vsak dan, ampak dost je. Zato sem tudi tako odgovoril. In v vednost vsem tunnerjem in rejserjem, kadar bo pizdarija bom spet koga vleku iz avta, pa ma lahko 2m in 140 kil. Teksas pa teksas. Seb si tega ne dovolim delat, če pa že, naj si pa zapomni.
RejmiK je napisal/-a:Godward je napisal/-a:da ne bo kdo tebe kdaj ven iz avta vleko
off:res je
on:..uglavnm sm se pa tko odloču da bom pač vozilo prpravu za teh.pregled ,da bo use stimalo..glede kazni bi nekak najraj ksno pritožbo napisu,da bi se kazen usaj malo znižala
..kaj mi svetujete da naredim ??
lp
splash je napisal/-a:a mi lahko kdo obražloži slednjo situacijo.
policaj te ustavi ker imaš xenon kit, pelje za teboj oz pred teboj do tehničnega pregleda.
prideš do tja, ustviš avto, odpreš haubo, ter potegneš kit ven (žarnice) in daš nove. vseskup ti vzame 2 minuti.
kaj ti pa lahko policaj naredi. a te bo pretepu tam al kaj?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov