Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
asfalt
Novinec

Dve zavarovalni polici za en avto?

Napisal/-a asfalt Po jul 20, 2009 1:03 pm

eno vprašanje?
Mam avto na lizing pogodbo in s tem sem dolžen plačati registracijo avta pri določeni zavarovalnici.Zgodba je bila taka,da mi je pred odhodom na dopust potekla reg. in sem šel na določeno zavarovalnico (od lizing pogodbe) in podaljšal reg.,da se izognem vožnji po tuji državi z neregistriranim avtom.Lepo in prav plačam mastne denarce reg.+kasko in polica urejena.Naj povem še,da sem pozabil obvestiti svojo lizing hišo,o podaljšanju registracije.No grem lepo na morje in ko pridem z morja domov me čaka doma pismo z novo svežo zavarovalno polico od lizing hiše??? Hmm..sedaj imam dve zavarovalni polici za isti avo.Hec je pa še ta,da sta dve identični polici z različnima zneskoma.Kako to,da mi niso pri podaljšanu na svojo roko upotevali bounsa?? ko pa je lizinh hiša delala polico za mene je pa bonus upoštevan? kako to,da lahko lizing hiša odpre novo polici pri isti zavarovalnici kljub temu,da sem novo polico par dni nazaj odprl že jaz?
Vprašanje? Ali bom lahko,prekinil polico,ki sem jo odprl jaz (storniral + dobil denar nazaj,da bom lahko plačal polico,ki mi jo je odprla lizing hiša) ?
Pa ja ne bom plačal dvakrat registracijo na en avto :)
Divjake s cest !!!

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

Napisal/-a erixon Po jul 20, 2009 2:01 pm

Po moje najbolje da greš na zavarovalnico pa se dogovoriš. Sigurno ne boš dvakrat plačeval za isto stvar. Naj ti eno stvar stornirajo pa mir. Sigurno se bo dalo dogovorit.

Je pa zanimiv problem, kako se v dobi računalnikov lahko še zgodi tak kiks.
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov