DaDek je napisal/-a:govorim o politiki foruma in dvoličnosti moderatorjev glede podeljevanja kartonov. glede off topica.
DaDek je napisal/-a:ne razumem pomena podrforuma, če pa skoraj nikjer ni rešitve.
DaDek je napisal/-a:samo lajanje kako nemoralni so, pa čeprav človel v tem primeru ni nikjer napisal da je bil dejansko pijan.
ydnabog je napisal/-a:Pa še eno vprašanje, kaj če sodišče ustavi postopek glede alkohola zaradi pomanjkanja dokazov (ne morejo ugotoviti ali sem bil pod vplivom ali ne). Kakšen odgovor lahko pričakujem od zavarovalnice glede uveljavljanja kaska in AO+-a?
ydnabog je napisal/-a:Pil, a na koncu nič kriv, kaj je lahko še lepšega
Lp, U
ydnabog je napisal/-a:Me prov zanima ker od vaju superjunakov še ni sedel za volan, ne da bi spil vsaj eno, dve, tri pire. Sicer mi je pa gladko kaj si mislite, oproščen sem bil, psi lajate, karavana gre pa dalje.
Lp, U
smajli je napisal/-a:@IcEm4n ne rabi napisat kolk je blo alkohola napihanega, ker že dejstvo da je moral it k sodniku za prekrške navaja, da je blo čez dovoljeno vrednost. torej je vozil pijan. konec debate. če je bil oproščen zaradi "izgubljenih" dokazov pa ni nič novega v našem sodnem sistemu. ampak to je že druga zgodba.
mah ne da se mi več istega ponavljat. svoje sem povedal in za tem še vedno stojim.
lp.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost