Fantje ne se zajebavat. Plačajte kazni pa skasirajte točke, življenje gre naprej.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Proton-Blaž je napisal/-a:Veš 4 ure preD tem sploh nisem nič pil... Ampak sem malo prespal.. ampak alkohol pač ostane v krvi..in vem nisem biL trezn...
p.s daNes si se peljal mimo mene pri vojašnici... Lep avto..
Matjaz46 je napisal/-a:z 0,84 si ti se komaj gledal!In izpit ti gre, kak odvetnik, prosim vas lepo, mladi voznik..... Po vsej verjetnosti si res pobegno ker nisi vido ko ti je mahal zaradi 0,84!
Vem da je pizdarija, policaji mi grejo na bruhanje, ampak tukaj si končal!
Ni rešitve za tebe!
scott je napisal/-a:Vem da je pizdarija, policaji mi grejo na bruhanje, ampak tukaj si končal!
Ni rešitve za tebe!
Matjaz46 je napisal/-a:scott je napisal/-a:Vem da je pizdarija, policaji mi grejo na bruhanje, ampak tukaj si končal!
Ni rešitve za tebe!
Zakaj že ti grejo na bruhanje? ker iz prometa izločujejo pijance in divjake ,ki pogosto izbrišejo cele družine,zaradi svoje nespametnosti in objestnosti? Si lahko predstavljaš kaos brez policajev? Morda bi tudi ti ali kdo od tvojih bližnjih ne živel prav dolgo. Žal
Matjaz46 je napisal/-a:z 0,84 si ti se komaj gledal!In izpit ti gre, kak odvetnik, prosim vas lepo, mladi voznik..... Po vsej verjetnosti si res pobegno ker nisi vido ko ti je mahal zaradi 0,84!
Ni rešitve za tebe!
sasojug je napisal/-a:Matjaz46 je napisal/-a:z 0,84 si ti se komaj gledal!In izpit ti gre, kak odvetnik, prosim vas lepo, mladi voznik..... Po vsej verjetnosti si res pobegno ker nisi vido ko ti je mahal zaradi 0,84!
Ni rešitve za tebe!
Kaj pa bo Matjaz46 rekel na tole sodbo spodaj????? ---->
MLAD VOZNIK 0,99- KAZEN 400€+6KT (NI PRENEHANJA)
in na ta primer (2,31-ni-prenehanje)?????------>
res bo morda kdo rekel, da so to že stari primeri, ampak dnevno se srečujem s podobnimi novimi primeri...
hočem povedati samo to, da je SODNIK tisti, ki bo odločil ali bo izrekel prenehanje ali ne, in da nič ni izgubljeno, dokler sodnik ne reče drugače...
V vsakem primeru pa ne odobravam alkohola za volanom... Jaz samo pokažem kako je v praksi, v podobnih primerih...
lp
>|SaŠo|<
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost