Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To sep 15, 2009 8:17 pm

frenk19 je napisal/-a:Kazni ti ni potrebno plačati. Sam sem mel pre kratkim podoben prekršek. Obtožen sem bil pobega pred policijo. Sam sem imel pričo da v tem času nisem peljal vozia.
Moj avto pa vozijo vsi družinski člani za katere pa nesmem pričat.
Seveda pa je pritpožbo napisal odvetnik. in stvar se je zaključila pa pričanju moje priče. Če te še kaj zanima lahko tudi na pm.

To je bistvo zadeve. Če lahko ti dokažeš, da v tistem trenutku nisi bil v vozilu je zadeva zaključena. Ne vem zakaj bi moral ti preiskovat kdo je vozil.To je stvar policije. Tudi zato so pa kamere oz. slikajoči radarji primerno dragi. Kaj ti bo fotka, če se ne da iz nje razbrat kršilca?

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar To sep 15, 2009 8:22 pm

Dumber je napisal/-a:No stvar se je že rešla po hitrem postpku. Policiji je bila samo predloženo potrdilo iz službe, da ta oseba ni bila takrat na cesti in da je avto bil takrat parkiran.

ja pa ja...

je že končan postopek?

dvomim da gre tkole tole, vsaj ne s polno novimi zakoni...

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak To sep 15, 2009 8:37 pm

Meni se tudi zdi vse skupaj smešno. Če velja potrdilo, da si bil v službi, a morda velja tudi potrdilo od žene, da si bil ob xy času doma? Dejmo no, potemtakem, ne bi nihče plačeval kazni od radarjev ... Dejstvo je, da je hitrost prekoračena, omejitve pa niso odvisne od ure in avto se ni vozil sam od sebe.

Uporabniški avatar
sasojug
Nov uporabnik

Napisal/-a sasojug Pe sep 25, 2009 8:29 am

lp
>|SaŠo|<

* brisano oglašavanje *

Uporabniški avatar
sasojug
Nov uporabnik

Napisal/-a sasojug To sep 29, 2009 1:15 pm

Če kdo rabi dodatne informacije v zvezi s slikanjem policije naj malo pobrska po forumu, kjer bo našel povezavo do oddaje Tv Tednka kjer na enostaven način opišejo kako ravnati v postopku, ko policija pošlje sliko...- (TV Slovenija Policija vas slika z radarjem-YouTube). Za tiste, ki pa želijo hitreje priti do povezave, pa mi naj napišejo na PM in jim bom link poslal privat...

lp
>|SaŠo|<

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov