King1 je napisal/-a:GoGo je napisal/-a:Si malo sposodim temo...
Kje dobiš informacijo kolik imaš točk in od kdaj so stopile v "veljavo"?
tud mene bi to zanimalo če kdo ve!
hvala in lep pozdrav.
mihaing je napisal/-a:King1 je napisal/-a:GoGo je napisal/-a:Si malo sposodim temo...
Kje dobiš informacijo kolik imaš točk in od kdaj so stopile v "veljavo"?
tud mene bi to zanimalo če kdo ve!
hvala in lep pozdrav.
Dobiš papir domov od sodnika za prekrške koliko točk imaš in kdaj si jih dobil. Eni dobijo to čez par let jaz se dobil po 4 mesecih.
GoGo je napisal/-a:Bolj me zanima kako to preveriš sam.
Vem da sem imel 3 pike, nato pa se je letos kar usulo![]()
Sedaj jih imam pomoje okrog 14, lahko pa da se je kaj že brisalo...
Kje torej preveriti, kakšno kje stanje?
mihaing je napisal/-a:sem iskal da skeniram, pa ne najdem. Dobil sem priporočeno pošto od sodnika za prekrške z nekaj besedila, ter kdaj kje in koliko pik sem si nabral. Samo če se ne motim je pisalo da 3 leta (izbris pik) začne teči od datuma prekrška.
Morda se dobil toliko hitro od sodnika zato ker sem si nabral z tremi prekrški 13 pik v dveh tednih.
King1 je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:sem iskal da skeniram, pa ne najdem. Dobil sem priporočeno pošto od sodnika za prekrške z nekaj besedila, ter kdaj kje in koliko pik sem si nabral. Samo če se ne motim je pisalo da 3 leta (izbris pik) začne teči od datuma prekrška.
Morda se dobil toliko hitro od sodnika zato ker sem si nabral z tremi prekrški 13 pik v dveh tednih.
hvala za trud in čim manj pik ti želim!!!
lp
GoGo je napisal/-a:Bolj me zanima kako to preveriš sam.
Vem da sem imel 3 pike, nato pa se je letos kar usulo![]()
Sedaj jih imam pomoje okrog 14, lahko pa da se je kaj že brisalo...
Kje torej preveriti, kakšno kje stanje?
bozo55 je napisal/-a:Točke se da preveriti z vlogo oz. potrdilom o kazenski evidenci, mislim da stane okoli 3 € več na http://www.mp.gov.si/si/potrdila_in_obrazci/potrdilo_iz_kazenske_evidence_za_fizicne_osebe_in_pravne_osebe/
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov