Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
sundaydriver
Novinec

Napisal/-a sundaydriver Če nov 05, 2009 2:06 pm

Evo, finito.

Dobil klic iz zavarovalnice povzročitelja. Gospod mi je pojasnil, da je povzročitelj vse zanikal. Govoril je tudi s policistom, ki mu je rekel, da je krivda povsem nedvoumno na strani omenjene osebe, zato je rešeno in dobim povrnjeno škodo.

Morm rečt, da so bli policisti, ko sem obiskal njihovo PP do mene zelo prijazni in so mi že takrat zagotovili, da ne bi smelo bit problemov, naj bom vztrajen, sicer pa da se bo zrihtalo odvetnika. Sploh, ko sem jim rekel, da me je zavarovalnica prepričevala, da to povsem nič ne pomeni, če je bla policija tam, ker so odstopili od ogleda, jih je kar privzdignilo od jeze in so rekli, naj zavarovalnici povem, kar jim gre :)

V bistvu se je to rešilo precej hitro, poznam primer, ko je nekdo rabil 9 mesecev, da se je rešilo vse skupaj. Najraje bi na PP poslal kanto kofeta, samo ne vem kakšna so pravila glede tega, da me ne bo kdo vtaknil v arest zaradi podkupovanja :lol:

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO Če nov 05, 2009 7:53 pm

Me veseli da si uredil; če se ti še kdaj zgodi kaj podobnega, pa le vztrajaj pri tem, da krivec napiše "kriv sem" na evr. poročilo;
Policistom pa komot jim odneseš nekaj kave ali kak liter soka;
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Če nov 05, 2009 8:05 pm

Čestitke jah kava in sok je dobra ideja ja.Ne bojo nč rekl ne.
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost