Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

smuky
Novinec

nemčija-prometna nesreča

Napisal/-a smuky Ne nov 22, 2009 11:28 pm

Zanima me slednja situacija....
Jaz grem včeraj s kolegom v Nemčijo in se voziva po magistralni cesti.Moram vam povedat,da jaz sem bil sovoznik.No in kaj se je zgodilo?Ta moj kolega začne prehitevat enega švaba in vidiš ti tega švaba,ki nas ne pusti,da ga prehitimo in dodaja gas in se začneta dajat.Cesta je bila čisto rauna.Na levi in na desni strani je bilo samo zelenje,trava in njive bolj oddaljene.
Dobesedno se je med njima začel relly in gremo se dajat,da kdo bo zmagal in moram priznat,da jaz sem se skoraj usral v hlače od straha.Temu ni bilo konca in na koncu nas je ta švaba dobesedno zrinu ven s ceste na zelenico.No pol je ta moj kolega popustu in sva šla lepo za njim in vidiš ti tega švaba,ki nam v notranjem ogledalu pokaže sredinca in gre gas dalje....
Ja avto od mojega kolega ima rahlo stolčeno desno bočno stran in poleg tega se je še airbag sprožu.Sva pa opazila,ko sva šla nazaj,da je na tisti cesti vsakih par metrou kamera postavljena česar prej nisva opazila in zdaj se sprašuje,ta moj kolega,da če lahko kakšno kazen pričakuje iz Nemčije?!So te kamere nastavljene za policijo?
Sicer pa tisto zihr ni bil švaba ampak je bil jugo švaba,ker je bil črn,ko dihur!!:?

Uporabniški avatar
TriCikl
Stalni uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a TriCikl Po nov 23, 2009 8:34 am

Zakaj bi tvoj kolega dobil kazen če po tvojih besedah ni nič kriv? Pa tega tudi ne razumem, nekdo vaju je zrinil s ceste, vidva pa sta pustila, da se odpelje brez da bi poklicala policijo?
Prelude To Disaster

moremin
Nov uporabnik

Napisal/-a moremin Po nov 23, 2009 1:31 pm

Meni se zdi, da zdaj ko smo v "šengnu" lahko pričakuje kako kazen....ampak najbolje je da pogledaš po netu če je kakšna direktiva o kaznih znotraj EU...

lp
i love DS3

pugi89
Novinec

Kraj: prevalje

Napisal/-a pugi89 Po nov 23, 2009 1:43 pm

kazen lahko dobi samo če je prekoračo hitrost in napravo kak drug prekršek pa so ga kamere opazile, drugače bi pa mogo poklicat policijo če ma škodo na avtu

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Po nov 23, 2009 3:28 pm

tole men neki smrdi. spet bo pršlo do kreganja. sicer je pa tko, da če vidiš da te model ne spusti, kaj pol še rineš prehitevat, če ne gre. in na koncu zbuhan avto, sprožen airbag....
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...

smuky
Novinec

Napisal/-a smuky Po nov 23, 2009 3:40 pm

Ja on je bil mnenja,da če bi poklical policijo bi bila samo še večja pizdarija in poleg tega po njegovem s tem ne bi nič dosegel,ker tisti je dobesedno pobegnu in se sploh ni ustavil....

pugi89
Novinec

Kraj: prevalje

Napisal/-a pugi89 Po nov 23, 2009 4:17 pm

ja lahko da bi biv še večji problem če bi poklico, zaj pa če so na kamerah vidli da je prekoračo hitrost se zna zgodit da dobi kazen
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov