MacTron je napisal/-a:Glede na to, da ze tu govoris bolj v slengovskem jeziku ne v nekem splosnem oz. vsaj
malo bolj normalnem bi te vprasal, ce si kdaj PREJ delal taksne vragolije... namrec
vmes je bilo podano tudi to, da se te je policaj lahko zapomnil kar se pa ti npr. pred leti nisi.
Neglede na prekrsek se to vprasaj... ti sprasujes za pravnomocno izvrzbo na drugi strani
pa zelis samo to... ostalo ti ni vazno.... vsi subjekti so v tem primeru vazni in ne samo ta.
@MacTron
Se bom poizkušal bolj pravilno slovensko izražat...čeprav ne vem, kaj ima to veze.
Drugega odstavka pa ne razumem kam meriš!
Meni se gre da se zadeva reši ker ne nameravam plačevat za napake in nepravilno delo Slovenske policije. Prav tako pa nimam kakšnih osebnih zamer s komur koli iz tistih krajev. Glede vragolij pa to: Motorno kolo sem tri dni nazaj od tega dogodka komaj kupil.'' Ne vem če ima kaj veze, ampak kupil sem ga pa v tisti okolici''!!
Zato si lahko predstavljaš, da nisem kakih vragolij počel. Ne takrat ne poznej!!!
@Sonny
Mislim da tiste dni nisem kaj dosti sedel na motorju, ker se spomnem da so bili bolj oblačni-deževni dnevi. Če pa sem, je pa bila relacija lokalna.