qsho01 je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Glede rubežev bi tudi lahko marsikaj napisal, saj je od kolega mati rubežnica. Nebom pa nikoli pozabil, ko sem nosil v kombi neke priznane ameriške knjige (zdravstvo in človestvo) v vretnosti cca 600 000 SIT. Kazal lastnik račune knjig. Rubežnik jih je ocenil na 250 000 SITTako da ocena rubeža in realna cena
![]()
Bilo to okoli 8 let nazaj.
Njih to ne zanima oziroma se jim najverjetneje ne da s tem veliko ukvarjati ter dajo po nižji ceni (če se nemotim so bile včasih lititacije),sicer pa imaš vsako zadevo možnost prej prodat za več.
Mgajvr je napisal/-a:mene sam zanima za kako nesrečo se je sploh šlo? razen da se je "mrtvo pijan" prevračal.
tole men mal smrdi, pa hvaljenje da je fotr pravnik.... če si grešil boš pač plačal, kaj si mogoče kaj več kot mi ostali državljani?
firebird je napisal/-a:Pebei zgoarj,nič ni bil, razen, da sem se s kolesom stegnil
firebird je napisal/-a:Pa jilo tako,prosim usekaj se z glavo v betonski robnik brez čelade, pa mi boš pol povedu kje se boš zbudil
pa čez kol cajta
genij
lancia hf je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:Za prometne prekrške ni obresti. Pravkar, iz prve rokeČe nimaš, greš v zapor, po zaporu pač čakajo dokler maš neki pa ti pol trgajo, to je to. Obresti NI.
Kratko in jedernato napisano.
Trej naj vzaem milo s sebojJerch_ je napisal/-a:ja pa a ti ta vele foter ne more lepo napisat, da si hodil ob kolesu in nenadoma si zaslišal vzklike in so te porinili po bregu.. padel si ravno s kolesom in od takrat se ne spominjaš več.
če bi tvoj očka kaj bil in vedel, nebi nikoli spraševal po forumu kaj narediti, še manj pa se s tem hvalil.. ker izsledijo te lahko že amaterji. tvoj dragi očka pa verjetno ni pripravljen svoje kariere dajati na kocko.
sicer pa. kazen za storjen prekršek je definitivno prenizka. za 3,67 promila in vožnjo s kolesom bi te morali brez povzročitve nesreče zapreti! in to s trdim milom pod tušem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov