abcabc je napisal/-a:Pri temu audi-ju se bo vidlo, da je bil štrihan, če imaš sokolove oči....me je mal sorodnik naučil, kako se gleda.
exide je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:Pri temu audi-ju se bo vidlo, da je bil štrihan, če imaš sokolove oči....me je mal sorodnik naučil, kako se gleda.
Pač pobarva celega pa reče, da je bila barva slaba ali pa da je bil vs opraskan. Pa ga pobarva en dober ličar in se avto proda kot nekaramboliran in ga bo nekdo kupil in se mu bo dobro zdelo, da je poceni kupil avto z veliko opreme in z novo barvo in bo glavni na vasi, ker bo mislil, da ima super avto. Pa še to ni nujno, da ga bo poceni prodajal
abcabc je napisal/-a:exide je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:Pri temu audi-ju se bo vidlo, da je bil štrihan, če imaš sokolove oči....me je mal sorodnik naučil, kako se gleda.
Pač pobarva celega pa reče, da je bila barva slaba ali pa da je bil vs opraskan. Pa ga pobarva en dober ličar in se avto proda kot nekaramboliran in ga bo nekdo kupil in se mu bo dobro zdelo, da je poceni kupil avto z veliko opreme in z novo barvo in bo glavni na vasi, ker bo mislil, da ima super avto. Pa še to ni nujno, da ga bo poceni prodajal
..., če je zaradi prask štrihan greš pa gledat bolj podrobneje na notranje dele avta, ampak to ti vzame časa na pretek, lep dan mora bit in avto spucan v nulo.
Je pa brezveze komlicirat, če je bil štrihan en blatnik, odbijač ali vrata še en pomen, da ni OK avto.
qsho01 je napisal/-a:
Če je avtomobil barvan,ne bo nikoli več tak kot je bil (glede barvnega odtenka).Barvo se da "ujeti" čim bolj podobno,če avtomobil ni veliko star.Drugače pa pri lepem vremenu se hitro opazi barvani del avtomobila.
lp
GiGi1985 je napisal/-a:qsho01 je napisal/-a:
Če je avtomobil barvan,ne bo nikoli več tak kot je bil (glede barvnega odtenka).Barvo se da "ujeti" čim bolj podobno,če avtomobil ni veliko star.Drugače pa pri lepem vremenu se hitro opazi barvani del avtomobila.
lp
Tole nimaš prav.Se da pobarvat tako da ne moreš vedet da je bilo barvano, vse je odvisno od ličarja in od poškodbe kje je bila. Ampak ne se bat, tale Audi bo tak šalabajzarsko popravljen da bodo tudi barvno slepi videli da je bil barvan
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov