Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Sr feb 24, 2010 11:05 am

Kritik je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:... Imamo pa v bloku vsaj enega takega debila, kot ta, ki ga omenjaš. Stalno nekaj teži in grozi po parkiršču ter za brisalce zatika listke z raznimi obvestili :roll: . Pa kaj se grejo te retardiranci primitivci? A je morda parkiršče v zasebni lasti? Jaz vem, da se takemu nebi pustil.

Tole pa poznam... tudi pri nas je tako, sem že videl listek na avtu, kjer je pisalo da je parkiral na rezerviranem mestu in da naj avto odstrani sicer... Parkirišče pa seveda javno...
Lp

Nekateri si res radi lastijo tuje stvari. Še najbolj bolno mi je pa to, da taki osebki očitno stalno nadzirajo parkiršča pred blokom, avtomobile in stanovalce! Saj takoj ve kateri avto ni od kakšnega stanovalca in je prišlek, ki si je drznil parkirati pred naš blok! Torej smo stalno pod "nadzorom" nekih bolnikov. Pismo, jaz pa za prav noben avto na našem parkirišču ne vem ali je od kakega stanovalca ali je tujec. Nekateri res nimajo življenja in potem ga iz žlehtnobe grenijo drugim.

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Sr feb 24, 2010 11:11 am

cruiser1 je napisal/-a:
Kritik je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:... Imamo pa v bloku vsaj enega takega debila, kot ta, ki ga omenjaš. Stalno nekaj teži in grozi po parkiršču ter za brisalce zatika listke z raznimi obvestili :roll: . Pa kaj se grejo te retardiranci primitivci? A je morda parkiršče v zasebni lasti? Jaz vem, da se takemu nebi pustil.

Tole pa poznam... tudi pri nas je tako, sem že videl listek na avtu, kjer je pisalo da je parkiral na rezerviranem mestu in da naj avto odstrani sicer... Parkirišče pa seveda javno...
Lp

Nekateri si res radi lastijo tuje stvari. Še najbolj bolno mi je pa to, da taki osebki očitno stalno nadzirajo parkiršča pred blokom, avtomobile in stanovalce! Saj takoj ve kateri avto ni od kakšnega stanovalca in je prišlek, ki si je drznil parkirati pred naš blok! Torej smo stalno pod "nadzorom" nekih bolnikov. Pismo, jaz pa za prav noben avto na našem parkirišču ne vem ali je od kakega stanovalca ali je tujec. Nekateri res nimajo življenja in potem ga iz žlehtnobe grenijo drugim.

taki ljudje so si penzijo prislužli z opazovanjem skoz okno vsaj pri nas je bilo tako.A pogledaš ob 2 popovdan al pa ob 2 ponoči v njegovo okno je stalno naliman na njej. :D :D "kvaterniki"
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Sr feb 24, 2010 11:17 am

takle listek pa je mene 1x čakal za brisalcem na vetrobranskem steklu, to pa zato, ker sem parkiral pred svojim blokom, a pod hišnikovo okno, nato sem ta list pribil na njihvoa vrata in ga tudi večkrat ponovno prilepil, ker zgleda hišnik ni mogel požreti tega :D od takrat naprej se ni več oglasil, znajo bit pa res prav nadležni tile borci za parkirna mesta

Slika

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Sr feb 24, 2010 12:17 pm

snikerson@
Ha, ha dobra

Tudi jaz sem že enkrat pred domačim blokom dobil podobno primitivno pisemce "vestnega" soseda. Ker sem predvideval, da je prav iz našega bloka/vhoda sem njegovo sporočilce z mojim dodatkom kjer sem ga lepo povabil naj se osebno oglasi pri meni doma, da se v miru pogovorimo, nalepil na oglasno desko v bloku. Sporočilo je še isti dan izginilo, vendar obiska po cca 6tih mescih še nisem dobil.

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Sr feb 24, 2010 12:40 pm

ma ja, preko listkov gre lažje, da bi pa se na 4 oči pomenli, tist pa ne :D pa sej je mel še več podobnih izletov tale pogumni hišnik, se mi ne da pisat jih :D

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Sr feb 24, 2010 3:48 pm

V Novem mestu pa opažam lesene gajbice in podobne scene na ˝rezerviranih parkingih˝ pred vhodi bloka pa ob cestah kjer sploh ni parking.
Bog ne daj da prideš na obisk k nekomu in zaparkiraš rezervirano mesto :lol: :roll:

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Če feb 25, 2010 2:06 pm

B|ind je napisal/-a:V Novem mestu pa opažam lesene gajbice in podobne scene na ˝rezerviranih parkingih˝ pred vhodi bloka pa ob cestah kjer sploh ni parking.
Bog ne daj da prideš na obisk k nekomu in zaparkiraš rezervirano mesto :lol: :roll:

To se je pri nas zgodilo, ko so se eni iz MB preselili sem. So si kar gajbice postavili... No gajbice so bile čez par minut v treskah.
Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost