Jst mam z (tilio) ful dobre izkušnje. Tut sm meu poškodovan auto v istem dnevu zrihtani papirji, drugi dan avto na popravilu čez 4 dni duma. Glede nadomestnega vozila je pa tko da kot so rekli dobra volja ličarja, zato ker tut če maš kasko ni nujno da ti pripada auto. Ker ko sklepaš pogodbo rečeš polni kasko in to ne zajema avta. Za avto morš posebi rečt in je za doplačat, jst tega nism vedu

Sm meu za tem nesrečo k se je vame zabila ženska in ma (maribor) in so tok kompliceral da fak za znoret

Ličar na kondorju mi je u faco reku fak maribor, prau sam najraje delam z triglavom in tilio ker use odobrijo in ni problema.
Glede maribora je blo pa tko.
1 tedn je blo rečeno da rabijo da porihtajo papirje, na koncu je blo 9 dni

ajd ok. Pol končno dovolijo popravilo vozila, in ga pustim v kondorju na pooblaščenem in sm biu z šefom ličarije dosti v kontaktu ker se poznava. In me kliče da nočejo odobrit nove feltne k je bla podrsana, tko da sm se kregu za feltno in mi rečejo kako nej damo novo če je to v stiku z voziščem kamni pločniki je bla že prej popraskana. Znoru sm

in rečem aja pol auto ni treba popravljat je tut na cesti pa ma kšno prasko

ok odobrijo. In ko je ličar razderu auto pošljejo svoj folk da nadzerajo in pogledajo notranje poškodbe

v triglavu-tili nikol slišu za to

Naprej. Avto poštiman vendar od nesreče nedela zaklep vozila, pač na vratih ki so bla razbita. Ličar pošlje dodatno na zavarovalnico za zaklep poslika use, in kaj dobi nazaj

Zavrnjeno z razlago da so to notranje poškodbe da im nemorejo dokazat da je od nesreče. Ličar mi zrihta zaklep nekak sva pač nardila...... prek drugega vozila v garanciji ni važno vglavnem prek maribora sigurno ne. Tko da nesrečo sm meu 7. ga januarja, avto je pa biu učeri uspešno popravljen

Tko da ne da mam osebno kej proti mariboru zavar. pa da neki prbijam triglav-tilia zakon sam take so moje iskušnje

sam bog me ne prepriča za maribor