Patrik_A3 je napisal/-a:škoda... še eno tele manj bi blo,ki ogroža ostale z njegovim naganjanjem. Takih mi ni škoda
gti85kw je napisal/-a:kako je to mozno da to sploh lahko koga moti??!!dobrega ..voznika..normalnega moskega..kvecjecu lahko preplavi obcutek navdusena ko vidi motor..v bilo kaki situaciji....
Kiss.Kiss.Gossip.Girl je napisal/-a:gti85kw je napisal/-a:kako je to mozno da to sploh lahko koga moti??!!dobrega ..voznika..normalnega moskega..kvecjecu lahko preplavi obcutek navdusena ko vidi motor..v bilo kaki situaciji....
a ti pa si normalen moški??
če misliš, da policisti kradejo denar, ker ti vožiš NAD omejeno hitrostjo, že nisi...
poleg tega pa mojemu fantu (ki je še mladoleten) NIKAKOR ne pustim motorja. plačala mu bom izpit za avto, ko bo dovolj star, pod pogojem, da ga ne vidim na motorju...moj brat je bil namreč skoraj v smrtni nevarnosti in nikakor ne želim, da se to zgodi še mojemu fantu...in JA, motorji so mi dosadni in ne vem še kaj vse...
dask je napisal/-a:Definitivno mi grejo na živce motoristi, ampak tisti divjaki, ki mi nasproti skozi ovinek pripeljejo s kolesom ob črti in svojo prazno bučo na sredini moje havbe.
Sam se pa že nekaj časa spravljam k izpitu, ker bi mi bil največji užitek lepo uživaško se peljat na izlet nekam. Čist tko, iz dolgčasa
NejcZ je napisal/-a:Kiss.Kiss.Gossip.Girl je napisal/-a:gti85kw je napisal/-a:kako je to mozno da to sploh lahko koga moti??!!dobrega ..voznika..normalnega moskega..kvecjecu lahko preplavi obcutek navdusena ko vidi motor..v bilo kaki situaciji....
če misliš, da policisti kradejo denar, ker ti vožiš NAD omejeno hitrostjo, že nisi...
poleg tega pa mojemu fantu (ki je še mladoleten) NIKAKOR ne pustim motorja. plačala mu bom izpit za avto, ko bo dovolj star, pod pogojem, da ga ne vidim na motorju...moj brat je bil namreč skoraj v smrtni nevarnosti in nikakor ne želim, da se to zgodi še mojemu fantu...in JA, motorji so mi dosadni in ne vem še kaj vse...
Zarad takih pol trpijo.. če hoče neki bo to dobu, pa magari par let kasneje. Kot da se z avtom pa ne more zaleteti.. blesave mame.
Sicer pa back on topic. Tudi sam vozim na motorju vedno z dolgimi lučmi. Pri motoristih ostalih me to ne moti, ga vsaj vidim za ziher ko sem v avtu
Kiss.Kiss.Gossip.Girl je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:Kiss.Kiss.Gossip.Girl je napisal/-a:gti85kw je napisal/-a:kako je to mozno da to sploh lahko koga moti??!!dobrega ..voznika..normalnega moskega..kvecjecu lahko preplavi obcutek navdusena ko vidi motor..v bilo kaki situaciji....
Zarad takih pol trpijo.. če hoče neki bo to dobu, pa magari par let kasneje. Kot da se z avtom pa ne more zaleteti.. blesave mame.
Sicer pa back on topic. Tudi sam vozim na motorju vedno z dolgimi lučmi. Pri motoristih ostalih me to ne moti, ga vsaj vidim za ziher ko sem v avtu
mame? ej čaki jaz govorim o svojem FANTU...nimam jaz še otrok.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov