Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder So mar 13, 2010 8:43 pm

Če sem prav razumel je kadil tudi dve ure preden so ga ustavli. In če so ga poslali v laboratorij verjetno jim je zgledal sumljiv (pod vplivom). A pošljejo sploh v laboratorij enga, ki zgleda trezen?
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo So mar 13, 2010 8:46 pm

lenivec je napisal/-a:marihuana ob redni uporabi škodi samo tak da se ti malo zmanjša spomin...
3/4 slovencev redno kadi in od tega jih za polovico sploh noben neve da kadijo. tolko o tem kak škodi itd.
kadi eno leto vsak dan. potem po enem letu nehaj. posledic nebo.
bodi pijan eno leto vsak dan in nehaj. prvi problem bo nehat, drugi problem bojo pa jetra, ki vprašanje če jim boš še lahko rekel jetra.

jaz ne kadim (več) in ne pijem (niti nikoli nisem kaj preveč ker mi je blo bedno). in mi je v bistvu za vse skupaj vseeno naj dela vsak kaj hoče. samo em pa ful razpizdi ta gonja proti marihuani kot da je nevem kaj. alkohol je pa totalno domač v naši kulturi, ki dela neprimerno več škode uživalcu in pa njegovi okolici.

2x 8)

@B|ind: ni treba tok pretiravat,saj travca spada pod lazja mamila in ne pod tezka kot kaksen heroin ;) ..in se nikol nisem slisal oz. nepoznam nobenga da bi kdo v zivljenju propadel zard travce ,kar je pa cisto nasprotje proti alkoholu :twisted:

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus So mar 13, 2010 9:11 pm

mr.ramo je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:marihuana ob redni uporabi škodi samo tak da se ti malo zmanjša spomin...
3/4 slovencev redno kadi in od tega jih za polovico sploh noben neve da kadijo. tolko o tem kak škodi itd.
bodi pijan eno leto vsak dan in nehaj. prvi problem bo nehat, drugi problem bojo pa jetra, ki vprašanje če jim boš še lahko rekel jetra.

jaz ne kadim (več) in ne pijem (niti nikoli nisem kaj preveč ker mi je blo bedno). in mi je v bistvu za vse skupaj vseeno naj dela vsak kaj hoče. samo em pa ful razpizdi ta gonja proti marihuani kot da je nevem kaj. alkohol je pa totalno domač v naši kulturi, ki dela neprimerno več škode uživalcu in pa njegovi okolici.

2x 8)

@B|ind: ni treba tok pretiravat,saj travca spada pod lazja mamila in ne pod tezka kot kaksen heroin ;) ..in se nikol nisem slisal oz. nepoznam nobenga da bi kdo v zivljenju propadel zard travce ,kar je pa cisto nasprotje proti alkoholu :twisted:

Jaz osebno tudi ne, ampak to je verjetno zato, ker je prekomerno uživanje alkohola precej bolj razširjeno kot pa prekomerno kajenje trave. Najdi mi nekoga, ki že vrsto let pokadi več đointov na dan (torej, da je počen ko prasec), kot delajo to nekateri z alkoholom, in bomo potem debatirali...

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo So mar 13, 2010 9:45 pm

Daedalus je napisal/-a:
mr.ramo je napisal/-a:

2x 8)

Jaz osebno tudi ne, ampak to je verjetno zato, ker je prekomerno uživanje alkohola precej bolj razširjeno kot pa prekomerno kajenje trave. Najdi mi nekoga, ki že vrsto let pokadi več đointov na dan (torej, da je počen ko prasec), kot delajo to nekateri z alkoholom, in bomo potem debatirali...

js pa poznam par modelov,ki ze imajo duzino,otroke itd. ,pa jim v zivljenju cist normalno laufa,mogoče celo bol kot nekomu,ki uzivljenjju ni nikol "spohu" en joint..
..tud ko niso "zadeti" se normalno obnasajo,tko da res nevem v čem je problem 8) mal preveč scary movie/ja :lol:

p.s.:mislm da smo ze mal offtopic :shock:

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Kraj: Varšavski lok

Napisal/-a domen_ So mar 13, 2010 10:36 pm

Daedalus je napisal/-a:Ganđa ti ne zjebe samo spomina, ampak te popolnoma uleni in rezultat je zmeden, len človek, ki ga boli falus za vse in ni več sposoben učinkovito opravljat neke dnevne rutine, pa najsi bo to šola, služba, ali pa vožnja avtomobila. Če to zate niso konkretne (negativne) posledice, potem je s tabo nekaj narobe.
Natanko tako. Tisti, ki tako vneto zagovarjajo ganjo vedno spregledajo ta dejstva. Vedno gredo mimo tega, res ne vem zakaj, tako da meni njihovo nasprotovanje zakonodaji vedno ostane zgolj opravicevanje svojega lastnega pocetja (izmikanje odgovornosti, beg v navidezni svet, ker je prevec udobno biti zadet).

Mogoce bi dodal se to opazko iz psihiatricne prakse: kajenje marihuane (na dolgi rok) pospesuje razvoj psihoze in z njo povezanih nekaterih dusevnih bolezni.

Razlogov proti je cel kup, tu si ni kaj zatiskati oci.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind So mar 13, 2010 11:04 pm

@mr.ramo marsikdo ni dosegel tega kar bi lahko.
Jaz sem navedel primer in tipične posledice trave. Pa spet ena banalna.. je imel tip en dan zjutraj popravni izpit za predmet pa ga popoldne srečam in vprašam kako je šlo, pa mi mirno odgovori ˝ah, sem si zjutraj enega skadil pa se mi potem ni dalo it˝.
Mogoče pretiravam zato ker vidim kako sranje od človeka lahko naredi trava.

@Daedalus
Hja, težko jih je najdet, glede na to da se to ponavadi dela naskrivaj ane ? Se strinjam da je alkoholikov več.. pa vseeno.

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a error 90 So mar 13, 2010 11:23 pm

Tema je zrela za zaklep. Tisto kar je bil cilj te teme se je rešilo ( to da bo ob izpit).

Itak so pa že dve teme o tem :roll:

Jaz sem proti drogi, travi, energijskim napitkom, alkoholu, kavi ne samo za volanam ampak nasploh. Rad berem stvari ki so pevezane z drogo in sem prav vesel ko kakšnega kretena ujamejo med švercanjem mamil.
Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov