lenivec je napisal/-a:marihuana ob redni uporabi škodi samo tak da se ti malo zmanjša spomin...
3/4 slovencev redno kadi in od tega jih za polovico sploh noben neve da kadijo. tolko o tem kak škodi itd.
kadi eno leto vsak dan. potem po enem letu nehaj. posledic nebo.
bodi pijan eno leto vsak dan in nehaj. prvi problem bo nehat, drugi problem bojo pa jetra, ki vprašanje če jim boš še lahko rekel jetra.
jaz ne kadim (več) in ne pijem (niti nikoli nisem kaj preveč ker mi je blo bedno). in mi je v bistvu za vse skupaj vseeno naj dela vsak kaj hoče. samo em pa ful razpizdi ta gonja proti marihuani kot da je nevem kaj. alkohol je pa totalno domač v naši kulturi, ki dela neprimerno več škode uživalcu in pa njegovi okolici.
mr.ramo je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:marihuana ob redni uporabi škodi samo tak da se ti malo zmanjša spomin...
3/4 slovencev redno kadi in od tega jih za polovico sploh noben neve da kadijo. tolko o tem kak škodi itd.
bodi pijan eno leto vsak dan in nehaj. prvi problem bo nehat, drugi problem bojo pa jetra, ki vprašanje če jim boš še lahko rekel jetra.
jaz ne kadim (več) in ne pijem (niti nikoli nisem kaj preveč ker mi je blo bedno). in mi je v bistvu za vse skupaj vseeno naj dela vsak kaj hoče. samo em pa ful razpizdi ta gonja proti marihuani kot da je nevem kaj. alkohol je pa totalno domač v naši kulturi, ki dela neprimerno več škode uživalcu in pa njegovi okolici.
2x![]()
@B|ind: ni treba tok pretiravat,saj travca spada pod lazja mamila in ne pod tezka kot kaksen heroin..in se nikol nisem slisal oz. nepoznam nobenga da bi kdo v zivljenju propadel zard travce ,kar je pa cisto nasprotje proti alkoholu
Daedalus je napisal/-a:mr.ramo je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:marihuana ob redni uporabi škodi samo tak da se ti malo zmanjša spomin...
2x![]()
@B|ind: ni treba tok pretiravat,saj travca spada pod lazja mamila in ne pod tezka kot kaksen heroin..in se nikol nisem slisal oz. nepoznam nobenga da bi kdo v zivljenju propadel zard travce ,kar je pa cisto nasprotje proti alkoholu
Jaz osebno tudi ne, ampak to je verjetno zato, ker je prekomerno uživanje alkohola precej bolj razširjeno kot pa prekomerno kajenje trave. Najdi mi nekoga, ki že vrsto let pokadi več đointov na dan (torej, da je počen ko prasec), kot delajo to nekateri z alkoholom, in bomo potem debatirali...
Natanko tako. Tisti, ki tako vneto zagovarjajo ganjo vedno spregledajo ta dejstva. Vedno gredo mimo tega, res ne vem zakaj, tako da meni njihovo nasprotovanje zakonodaji vedno ostane zgolj opravicevanje svojega lastnega pocetja (izmikanje odgovornosti, beg v navidezni svet, ker je prevec udobno biti zadet).Daedalus je napisal/-a:Ganđa ti ne zjebe samo spomina, ampak te popolnoma uleni in rezultat je zmeden, len človek, ki ga boli falus za vse in ni več sposoben učinkovito opravljat neke dnevne rutine, pa najsi bo to šola, služba, ali pa vožnja avtomobila. Če to zate niso konkretne (negativne) posledice, potem je s tabo nekaj narobe.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov