Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
lexus02
Novinec

Napisal/-a lexus02 Pe mar 19, 2010 4:21 pm

Jaz mu sigurno nebi dal 300€ nikol... niti na dan nesrece niti po 6 mesecih...

Kokt so rekli, ponudi mu 50€ ce hoce naj vzame, ce ne pa naj se pritozi na FIFO

Itak ce te tozi bo to trajalo celo vecnost (glede na nase pravne in sodne experte) , on pa ve da ti ne more nicesar dokazati

Ne daj mu denarja ker je tip muten! Ce bi bil postenjak bi ti dal predracun v roku meseca dni ne pa po pol leta!

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Pe mar 19, 2010 4:59 pm

Prav zaradi takih junakov, jaz stalno kličem policijo. Pa naj se oni ukvarjajo s tem, saj so plačani.
Slika

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Pe mar 19, 2010 9:27 pm

Si ga vprašala, kje je bil odbijač počen, na vidnem mestu ali na skritem mestu, čisto možno je da se med demontažo pokažejo poškodbe na odbijaču, ki so nastale pri prometni nesreči.

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man So mar 20, 2010 11:44 am

Med demontazo po 6 mescih ja...
Pa folk kje vi zivite no? Take stvari se uredijo takoj, oz v najkrajsem moznem casu, ne pa po pol leta. In če je mel tipček celi odbijač zdrajsan, pa je gospa naredla eno dodatno prasko zraven, kaj to njo briga, ona je nardila škodo za kako poliranje, glede na opisan dogodek. Pa da mi po 6 mescih poslje predracun domu, taki, lepo prijazno pisemce sestavim, zapakiram skupaj z računom v kuverto, pa posljem nazaj. Dajte no, 21 stoletje je no...zadeve je treba dokazat...halo!? :roll:
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

gusti85
Stalni uporabnik

Kraj: Kotlje - Koroška

Napisal/-a gusti85 So mar 20, 2010 11:59 am

Naredi se budalo, in reci da mu daš 50€. Če bo pa kaj težil pa reci, da m boš dala kupon in naj on na zavarovalnici uveljavlja pov leta staro zadevo, če mu bo ratalo. Sej zato pa je zavarovan avto.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov