Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

h4ck
Stalni uporabnik

Napisal/-a h4ck Če mar 04, 2010 8:55 pm

Če pa bi hteli za vse avto, se pa naredi polica (vsaj pri AS ) "Moja prva polica" in imas 2 moznosti , eno samo pri AS ,drugo pa za vse zavarovalnice in je to to. Tak če se kaj zgodi mas svojo polico in mas pokrito kot da bi mel narejeno doplačilo.

Lp

Uporabniški avatar
lexus02
Novinec

Napisal/-a lexus02 Če mar 04, 2010 9:16 pm

h4ck je napisal/-a:Če pa bi hteli za vse avto, se pa naredi polica (vsaj pri AS ) "Moja prva polica" in imas 2 moznosti , eno samo pri AS ,drugo pa za vse zavarovalnice in je to to. Tak če se kaj zgodi mas svojo polico in mas pokrito kot da bi mel narejeno doplačilo.

Lp

imas pri roki mogoce kaksen izracun na primeru?

Uporabniški avatar
BeMyWagen
Novinec

Re: Triglav - tecaj varne voznje

Napisal/-a BeMyWagen Če mar 04, 2010 9:23 pm

lexus02 je napisal/-a:Triglav ima ta mesec akcijo za tecaj varne voznje

Normalna cena je 190€

Akcijska cena je 33€ (in velja samo ta mesec)

Ko nardis ta tecaj, nisi vec mladi voznik, in pri zavarovanju ne rabis placevati dodatek za mladega voznika (ki znasa okoli 100€)

Zdej me zanima, ce to velja samo pri zavarovalnici triglav, al lahko naredis tecaj pri njim, avto pa zavarujes na npr. Generaliju?

To pa nebo držal kar si napisu!

Cena 190€ je za tečajnike, ki pridejo na poligon za ceu dan in se tam vozijo pod nadzorom inštruktorjov od 7 zjutraj, pa do 7 zvečer. Mislim da cena vključuje tudi kosilo v restavraciji, eno nadstropje više pisarn in predavalnic amzs-ja.

Cena 33€, to akcijo ima zavarovalnica triglav, ne ta mesec je že kar pou leta to zunaj, pa zajema 3 ure vožnje po poligonu, (zaviranje, zaviranje na mešani podlagi, po klancu navzdol...)tako kot je napisal uporabnik PeroRS. Je pa res da s tem izgubiš status mladega voznika pri zavarovalnici triglav.

Lp

h4ck
Stalni uporabnik

Napisal/-a h4ck Če mar 04, 2010 9:35 pm

lexus02 je napisal/-a:
h4ck je napisal/-a:Če pa bi hteli za vse avto, se pa naredi polica (vsaj pri AS ) "Moja prva polica" in imas 2 moznosti , eno samo pri AS ,drugo pa za vse zavarovalnice in je to to. Tak če se kaj zgodi mas svojo polico in mas pokrito kot da bi mel narejeno doplačilo.

Lp

imas pri roki mogoce kaksen izracun na primeru?

Mas na ZS.

vudi
Nov uporabnik

Napisal/-a vudi Ne mar 21, 2010 9:04 pm

Tale tečaj varne vožnje pri Triglavu je super. Midva z možem in najmlajšim sinom sva šla kot mlada družina, našega najstinka pa smo poslali kot mladega voznika. Se mi zdi, da je njemu še najbolj koristilo, ker je videl, da se ne sme tako divjat :)
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov