B-D_ je napisal/-a:Domenjeno je bilo da se vozilo proda za male denarje (samo da se ga losam, manj kot 100€).
Ker vozilo ni pisano na moje ime je lastnik overil komisijsko pogodbo in mi dal papirje. Sedaj kupec ve, da je pogodba overjena (jo je videl), vendar je takoj zatem nekaj mutil da kao nima denarja za zavarovalnico in prepis in krneki... pač saj veste kako je s trejdom vozil za balkan in poizkusi kraje dokumentov/zavarovanja.
Jaz sem se naredil budalo tako kot vedno pri mutnih poslih, vzel papirje nazaj, rekel ok, zrihtaj keš, ko dobim denar na roke greva takoj prepisat, ko imam v roki fotokopijo nove zavarovalne police in komisijske pa dam ključe od avta.
Sedaj se seveda noče več javljati na telefon, ker je načrt spodletel.
Je na podlagi nepredane overjene komisijske možno imeti kakšne probleme glede na to da oni trenutno nima nobenega overjenega papirja v rokah, prav tako je prometna še vedno na varnem pri meni doma? Ali lahko z overjenim pooblastilom lastnika jaz bp sklenem novo komisijsko pogodbo oz. odjavim vozilo in smatram staro komisijsko za nično?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost