marco033 je napisal/-a:Kako se lahko branim. Ali je kak zakon ki odreja ta scenarij? Ali kak zakon opredeljuje možnosti in nemožnosti varnega ustavljanja. Menda se kr na sredini ceste ne morem ustaviti tudi če policist to zahteva, ali ne??
Čaw, vas bom obveščal, kako se bo stvar nadaljevala.
Marko
Kristijan1980 je napisal/-a:Lepo vas prosim no! Če ni mogel pravočasno ustavit ,ker je policistka skočila kot furija,je po moje reagiral pravilno ,da je ustavil, takoj ko bo mogoče. Saj pa sred avtoceste se tud nena kar tak ustavlja. Sicer pa policija rabi denar,zato pa tudi kazen. Pritoži se v vsakem primeru,al pa kar pojdi do enega odvetnika do pravne pomoči,saj to je za mene res glupo,pa še nevem kak hitro tud nisi vozil. Lp
Kristijan1980 je napisal/-a:Lepo vas prosim no! Če ni mogel pravočasno ustavit ,ker je policistka skočila kot furija,je po moje reagiral pravilno ,da je ustavil, takoj ko bo mogoče. Saj pa sred avtoceste se tud nena kar tak ustavlja. Sicer pa policija rabi denar,zato pa tudi kazen. Pritoži se v vsakem primeru,al pa kar pojdi do enega odvetnika do pravne pomoči,saj to je za mene res glupo,pa še nevem kak hitro tud nisi vozil. Lp
Energetik81 je napisal/-a:Kristijan1980 je napisal/-a:Lepo vas prosim no! Če ni mogel pravočasno ustavit ,ker je policistka skočila kot furija,je po moje reagiral pravilno ,da je ustavil, takoj ko bo mogoče. Saj pa sred avtoceste se tud nena kar tak ustavlja. Sicer pa policija rabi denar,zato pa tudi kazen. Pritoži se v vsakem primeru,al pa kar pojdi do enega odvetnika do pravne pomoči,saj to je za mene res glupo,pa še nevem kak hitro tud nisi vozil. Lp
Kaj pa če bi ga policistka ustavljala zato, ker bi prečno čez križišče ravno takrat prihajala delegacija s spremstvom? Bi "varno" ustavljal na drugi strani križišča, še prej bi ga pa par A8 zgazilo...
Policist je pač zakon, če te ustavlja, pritisneš zmerno na zavoro in ustaviš. Če tisti zadaj priletijo v rit, so pač sami krivi, ker niso imeli dosti varnostne razdalje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost