dejcc je napisal/-a:Zanima me kaj imajo tile južni bratje neke finte. Danes pride en gledat avto z vlakom. Tip je makedonec, po telefonu se dogovorima da pride avto samo gledat in da ga 25. tega meseca vzame če je ok. Pride, pogleda avto malo še baranta ko vidi da ne spustim cene pa mi hoče dat denar na roko in takoj delat prepis/registracijo/zavarovanje.
Razložim mu da danes nemorem dat avta ker nimam kak prit domov itd. nato je ves užaljen itd. komaj sem mu dopovedal da mu danes avta NE DAM! Potem mu z prijatelji odpeljemo ker je bil že tečen in se tako nismo dogovorili.
Sedaj me kliče njegov "šef" iz makedonije in me vpraša če je on diler kaj glihal ceno, povem da je zglihal iz 2200€ na 1800€ ampak da ga danes itak nebom dal da lahko najprej v četrtek. Nekaj zmomlja da mu j**e mater in da mu je hoto ukrast 400€ in da hvala da sem povedal ter da me še pokliče nazaj ko dobi drugega kolega da pride iskat avto k meni.
Zdajle me kliče spet iz makedonije naj poberem vse iz avta da v četrtek prinesejo denar, da se nerabim nič pogajat o ceni da bo prineso tolk kak je na internetu samo da on dobi ta avto.
Je kaka finta tu?
backspace je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:Zanima me kaj imajo tile južni bratje neke finte. Danes pride en gledat avto z vlakom. Tip je makedonec, po telefonu se dogovorima da pride avto samo gledat in da ga 25. tega meseca vzame če je ok. Pride, pogleda avto malo še baranta ko vidi da ne spustim cene pa mi hoče dat denar na roko in takoj delat prepis/registracijo/zavarovanje.
Razložim mu da danes nemorem dat avta ker nimam kak prit domov itd. nato je ves užaljen itd. komaj sem mu dopovedal da mu danes avta NE DAM! Potem mu z prijatelji odpeljemo ker je bil že tečen in se tako nismo dogovorili.
Sedaj me kliče njegov "šef" iz makedonije in me vpraša če je on diler kaj glihal ceno, povem da je zglihal iz 2200€ na 1800€ ampak da ga danes itak nebom dal da lahko najprej v četrtek. Nekaj zmomlja da mu j**e mater in da mu je hoto ukrast 400€ in da hvala da sem povedal ter da me še pokliče nazaj ko dobi drugega kolega da pride iskat avto k meni.
Zdajle me kliče spet iz makedonije naj poberem vse iz avta da v četrtek prinesejo denar, da se nerabim nič pogajat o ceni da bo prineso tolk kak je na internetu samo da on dobi ta avto.
Je kaka finta tu?
Praviš, da mu nisi spustil cene. Potem pa, da si njegovemu "šefu/kolegu/al kaj" povedal, da je zglihal za 400 e.
In ti ker nisi imel prevoza za domov, nisi prodal avta? Pa kje za boga živiš, da rabiš tri dni da prideš domov? Si že kdaj slišal za avtobus ali vlak, mogoče za taxi?
Mal nakladaš?
![]()
tiguan je napisal/-a:Še enkrat:
-kupoprodajna pogodba (lahko je prisoten samo prodajalec)
-prodajalec mora overit pogodbo (lahko tehnični, AMZS, UE, občina) cca 1 evrov
-skupaj gresta na tehnični pregled recimo LPP, kupec plača zavarovanje, dobi novo prometno, tebi pa da kopijo zav.police.
-ti greš na zavarovalnico in prekineš zavarovanje s tvojo org.polico in kopijo police od kupca, lahko tud tehnični.
IN TO JE TO
V končni fazi tebe nič več ne zanima, kaj bo on delal z avtom.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov