Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc To apr 13, 2010 8:31 pm

Ko maš tako denarnco ko mama moja :lol:

Jaz puščam vse v avtu prometno pa izpit.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
Mindflash
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Mindflash To apr 13, 2010 8:38 pm

_YUGO-GVX_ je napisal/-a:kaj vi ne nosite denarnic in dokumentov v njih? al vse puščate doma in knjižico zatikate za sedeže, denar po mečkate po petih žepih?ne bit ko moja baba, pol pa en teden iskat kje je vozniška :lol: :roll:

Mam tako denarnico, da grejo bankovci do 100€ not, 200€ pa že vn gleda. :D Že moja denarnica me žuli v rit, če se vsedem nanjo, za tako v kero bi spravu pa izpit in prometno bi pa pomoje rabu kr bočni nagib sedeža v avtu da bi normalno sedu. :lol:

No sej mi čez pol leta poteče vozniška, ker ne bom več mladi voznik pa bom takrat dobil kartico. ;)

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Sr apr 14, 2010 8:04 am

pedrtaške, fantje :lol:
Slika
Łacoste :EE :lol:

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B Pe apr 16, 2010 12:15 am

Madona, jest mam cist navadno standardno denarnico (normalna velikost za v hlacni zep) in spravim notr se pa jos, izpit pa prometna sta se najmanjsi problem. Kaksne mini denarnice pa vi noste okol?? :) Sedim v avtu pa tako ali ne na njej, prva stvar preden se vsedem v avto je, da dam vse iz zepov..
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

zrmkf
Novinec

Napisal/-a zrmkf Ne maj 02, 2010 6:57 pm

Imam eno vprašanje, ki ni čisto povezano z naslovom teme, ampak me pač zanima :lol:

Na prvi strani je nekdo napisal da če te policist ustavi in pri sebi nimaš vozniške, je kazen 40 eur, mene pa zanima, čisto informativno, kaj če s sabo npr. nimaš prometnega dovoljenja? Ker se mi je že zgodilo da sem vozil mamin avto, prometno pa je imela pač ona doma v denarnici :)

Kolikšna je kazen v tem primeru, če ima npr. gospod policist zares slab dan?? :lol:
Ista kazen?

Hvala za odgovore in lep pozdrav.
K'k bi, de na bi?

MrMatic
Nov uporabnik

Kraj: Fabrka

Napisal/-a MrMatic Ne maj 02, 2010 9:20 pm

Dobil sem informacijo, da če te ustavijo brez izpita, v občini v kateri si dal narediti vozniško dovoljenje, dobiš ustni opomin. Če te pa ustavi v drugi občini pa plačaš. Morda ve kdo kaj več o tem?
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov