ManIAK je napisal/-a:Meni je vzel prednost bmw z prikolico in on je zapeljal čez zeleno še. V trenutku ko sem zapeljal mimo semaforjev se je meni prižgala rumena. V križišču ni bilo vozil, le bmw je zavijal levo in toliko čakal, da se je vrjetno meni ko sem že bil v križišču res prižgala rdeča.
Nisem svetnik, daleč od tega, ampak čez rdeče pa tud ne vozim. Tudi če bi bmw zapeljal že čez rumeno, bi še jaz počakal, ampak kot sem jaz zgoraj omenu, je njemu gorela še zelena.
Thor je napisal/-a:Ja, to kdaj skozi rumeno in kdaj ne ni dovolj natančno definirano. Včasih je zelena utripala preden se je prižgala rumena, potem so pa to gladko ukinili, ne vem komu na čast (oziroma dobro vem). Sem pa prejšnji teden videl v Velenju semafor s številkami (koliko časa traja) in ne samo za rdečo ampak tudi za zeleno. Če bodo to uveljavili bo zelo koristna pridobitev.
LP
speedfreak je napisal/-a:Thor je napisal/-a:Ja, to kdaj skozi rumeno in kdaj ne ni dovolj natančno definirano. Včasih je zelena utripala preden se je prižgala rumena, potem so pa to gladko ukinili, ne vem komu na čast (oziroma dobro vem). Sem pa prejšnji teden videl v Velenju semafor s številkami (koliko časa traja) in ne samo za rdečo ampak tudi za zeleno. Če bodo to uveljavili bo zelo koristna pridobitev.
LP
to majo tud že ponekod drugje in je zelo cool rešitev, ampak vseeno ne vem zakaj je bilo treba ukinit utripajočo zeleno luč
Maniak, plačaj pa več sreče prihodnjič, ne splača se tožarit, ker boš, tudi če ti priznajo da si šel v rumeno s sodnimi stroški vred nabili več stroškov, kot jih imaš sedaj.
ManIAK je napisal/-a:Meni je vzel prednost bmw z prikolico in on je zapeljal čez zeleno še. V trenutku ko sem zapeljal mimo semaforjev se je meni prižgala rumena. V križišču ni bilo vozil, le bmw je zavijal levo in toliko čakal, da se je vrjetno meni ko sem že bil v križišču res prižgala rdeča.
Nisem svetnik, daleč od tega, ampak čez rdeče pa tud ne vozim. Tudi če bi bmw zapeljal že čez rumeno, bi še jaz počakal, ampak kot sem jaz zgoraj omenu, je njemu gorela še zelena.
Če mi je on prednost vzel, potem neke hitrosti nisem imel, torej bi lahko varno ustavil. Kar tud sam vem, ampak se mi je malce mudilo domov, pa sm mislu mal potegnit čez rumeno.
Hja, on meni nemore dokazat, da je bla rdeča, jaz pa njemu tud ne, da je bla rumena. Normalno pa da njegova več velja, ker je pač uradna oseba.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost