Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Scremer
Novinec

Prekvalifikacija vozila

Napisal/-a Scremer So jul 17, 2010 1:18 pm

Ne vem če sem pravilno zapisal naslov teme, bom pa malo bolj podrobno razložil kaj bi rad izvedel :) .

Iskalnik mi ni izpljunil nič pametnega (lahko, da tudi zaradi nepravilnega iskanja). Me pa zanima kakšen je postopek, da se vozilo prekvalificira iz tovornega v osebno vozilo. Ali je to sploh mogoče v Sloveniji? Mogoče kdo ve kakšne so cene takšnih storitev?

V mislih imam predvsem uvožene osebne avtomobile, ki so bili v tujini prilagojeni za prevoz manjših tovorov. Avtu se nato "tovorni prostor" odstrani in namesti sedeže, vzglavnike, pasove, obloge, itd... Ali je to mogoče izvesti tudi pri nas?

lp

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus So jul 17, 2010 1:25 pm

Je mogoče. Je pa treba iti na holologacijo, tako da se je najbolje tam oglasiti z avtom, da ti povedo kaj vse moraš prilagoditi na avtu.

En znanec je kombi spremenil iz tovornega v kombiniranega. En je spremenil iz osebnega vozila v delovno vozilo (potujoča delavnica - njega vem, da je prišlo vse skupaj 1000€).

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo So jul 17, 2010 3:16 pm

kolega je kupil Clia,ki je biu v italiji namenjen za poštarje in ni imeu zadaj zicov,tko da je samo klop notr fuknu in homoligiru,mislm da kaj vecjih komplikacij nebi smeu imeti ;)
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost