Za vse nadaljnje takšne situacije, ko je nekdo izrecno kriv mora pod opombe napisati "SEM KRIV" oz. "Priznam KRIVDO", drugi ki pa ni kriv nič pa "NISEM KRIV" (pa ne se pozabiti podpisati), potem gre na zavarovalnici hitro skozi. Sodelavcu se je na tak način 3 mesece vleklo popravilo, ker je morala pravna služba zavarovalnice posredovat in pritiskat na povzročitelja, ker sta pozabila napisat gor, kdo je kriv, čeprav je bilo iz slik tudi razvidno (ZM Maribror). Ko je ženi eden ruknil avtomobil je poklicala agenta in brata (policista), in oba sta ji povedala enako, kdor je kriv mora pod opombe napisati, da priznava krivdo. Če se tu zatakne pa poklicati policijo.
Lp
Saša
Vaša teorija je nora, a vprašanje, ki nas razdvaja je le, ali je dovolj nora, da bi lahko bila pravilna (N. B.)
avto sva s sestro peljale na popravilo in od te prometne sva morale menjati vrada na voznikovi strani, komplet zunanja ogledala pa masko. sliši se ful. tak da sem ful happy da mi res nič ni blo sestri ma nekaj kit nategnjenih druga hujšega pa ni nič.
nekdo mi je omenil, da kakor je dala zavarovalno polico je priznala krivdo. kulk je tega res pa ne vem.