Rossoner je napisal/-a:In v primeru, da izjavi, da on ni bil sploh v avtu. Potem popušim al kako?Saj je vendar že takrat po dogodku podpisal zapisnik![]()
Takrat ga podpisal, zdaj pa če reče, da ga ni bilo v avtu a potem sem jaz kriv, ker mam ''lažno'' pričo?
ejsim je napisal/-a:Sem absolutno prepričan da bo najkrajšo potegnil tvoj kolega. Da ne govorim tudi o tem, da imajo mogoče na policiji posnetke kamere obiskovalcev, itd. Ne mu pisat kakih grozilnih SMS-ov ali česa takega, ubistvu, čim manj kontakta z njim. Zadeva se lahko za kolega precej slabo izteče, ampak če mu boš hodil težiti, ali kaj podobnega, lahko to uporabi proti tebi.
Sicer pa mi tip res ni jasen. Ne rečem, če bi se šlo za zapisnik pri zavarovalnici, kjer sam navedeš priče, ampak policijski zapisnik je nekaj drugega. Se pa vedno pri takih zadevah priporoča odvetnik, ane.
Lahko pa potem terjaš od njega v končni fazi povračilo stroškov, čeprav te zadeve trajajo in trajajo..
Rossoner je napisal/-a:V tem primeru ipak ne bi šlo z moje police, ker je povzročitelj voznik kamjona. Avto pa je bil star(zdaj mam drugega)...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov