Ja,kaj si vse kasiral,še kak radar pa si bil nepripet?Bukowc je napisal/-a:No danes sem klical policaja,ki mi je napisal kazen in rekel da mi jo bo zbrisal,ko mu prinesem homologirani krtonček.
In stemu je tako,da moram na internetu dati dol ZAHTEVEK ZA SODNO VARSTVO ga izpolniti in prekopirati plačilni nalog,homologacijski krtonček in prometno v osmih dneh in njemu osebno poslati po pošti na PP in mi pošle novo položnico brez kazni za homologacijo.
Novo položnico pa zaradi tega,ker sem dobil še 2 kazni zravn.
LP Bukowc
Bukowc je napisal/-a:Jah mogu sm jit nekam in evo ti ga na me je pa ustavu :S
Kalos: ja 500€ za neregistriran avto + 150€ ker sm napihal +400€ za nehomologiran avto je to 1050€ tako da je polovica od tega če plačaš v osmih dneh 525€ in kar se mi odbije kazni za homologacijo je to 325€ kar moram plačati.
Bukowc je napisal/-a:No takole je: v soboto 15 čez polnoč me je ustavil policist,ker nisem imel oziroma je bil homologacijski krtonček še na lpp-ju mi je policist napisal kazen za 400€+odvzem tablic ampak,ker sem mu pokazal račun od lpp-ja da imam plačan pregled za homologacijo mi je rekel ,da moram prinesti v roku treh dneh na policijo pokazati krtonček in da mi bo vrnil tablice in izbrisal kazen.Seveda sem včeraj takoj odnesel krtonček in narejen tehnični pregled. Policaj mi je vrnil tablice ampak potem sem ga vprašal,kako je pa z kaznijo mi je odgovoril:v roku osmih dneh pošlji poročilo za izbris kazni in zravn kopijo papirja,ki mi ga je dal ko me je vstavil.seveda sem ga še oprašal,kje se da dobiti to poročilo mi je odgovoril da na internetu in to je bilo to...
Sedaj me pa zanima ali imate vi mogoče kaj izkušen z temu ali pa kje bi dobil to poročilo????
HVALA ZA POMOČ!
LP Bukowc
Bukowc je napisal/-a:Neregistriran avto 500eur in napihov sm 0,07 150eur in 3pike pa mladi voznik sm
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov