MBLeon je napisal/-a:Novi zakon še ni sprejet, tako da bo kazen še "po starem"
Bel-Tirid je napisal/-a:MBLeon je napisal/-a:Novi zakon še ni sprejet, tako da bo kazen še "po starem"
Približno veš koliko pik znaša tole, ker če je tole 9 pik so zmešani
Bel-Tirid je napisal/-a:MBLeon je napisal/-a:Novi zakon še ni sprejet, tako da bo kazen še "po starem"
Približno veš koliko pik znaša tole, ker če je tole 9 pik so zmešani
C4V4L13R je napisal/-a:Res mi ni jasno, kako vam še ob vseh tablah z opozorili o radarjih (MERITEV HITROSTI - RADAR), celo zemljevid je na tem forumu, uspe priletet s tako prekoračitvijo. In to po vrh vsega še pred predorom...
GodOfAll je napisal/-a:Na koga je pisan avto?
Ker ponavadi ti pošljejo da moraš povedat kdo je takrat pa takrat vozil avto, če ne poveš v 8 dneh je 'kriv' voznik. In meni bi blo hecno da če je avto pisan na očeta - da so potem tebe najdl.
Napiši da so izročili nepopolno dokumentacijo (priloga slika, ki pa je ni zraven) in da to ni v skladu z zakonom in da se na tako dokumentacijo ne morš izjasnt kdo je vozu - zdej niti ne verjameš več da je to sploh tvoj avto. Da zahtevaš slikovno gradivo kjer je jasno razvidno da je takrat pa takrat na tej lokaciji storil imenjeni prekršek ta ki mu to očitajo. Pol boš vsaj vidu kje si.
C4V4L13R je napisal/-a:ma ne, sej vem. sej js tud stalno vozim okol 150. razumem, da te sname provida al pa iz kakšnga grmovja k se nastavlajo al pa na zožanjih pa tko, ko res lovijo. sam za te stacionarce pa res že vsi vemo kje stojijo, po vrhu vsega te na to pa še tabla 500m prej opozarja, da je tam radar
Bel-Tirid je napisal/-a:GodOfAll je napisal/-a:Na koga je pisan avto?
Ker ponavadi ti pošljejo da moraš povedat kdo je takrat pa takrat vozil avto, če ne poveš v 8 dneh je 'kriv' voznik. In meni bi blo hecno da če je avto pisan na očeta - da so potem tebe najdl.
Napiši da so izročili nepopolno dokumentacijo (priloga slika, ki pa je ni zraven) in da to ni v skladu z zakonom in da se na tako dokumentacijo ne morš izjasnt kdo je vozu - zdej niti ne verjameš več da je to sploh tvoj avto. Da zahtevaš slikovno gradivo kjer je jasno razvidno da je takrat pa takrat na tej lokaciji storil imenjeni prekršek ta ki mu to očitajo. Pol boš vsaj vidu kje si.
Avto je napisan name, v 3h dneh jim je oče poslal papirje da je on vozil. Nato sem dobil nazaj, da na podlagi merjenja in zoomiranja da sem to jaz.
Hvala ti za tole, en takle stavk sm rabu
C4V4L13R
Celo pot smo se peljali 150km/h in smo pač vozili brez tistega usranega bremzanja, ki povzroči več nesreč kot pa če greš malo cež omejitev.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov