corrado92 je napisal/-a:to se pravi da lahko nekako oceniš kilometre po zdrsanosti volan voznikovega sedeža,prestavni ročici,tapet in ostalih delov ki so na udaru pri vsaki vožnji z avtomobilom!
corrado92 je napisal/-a:ja sej to maš pa prav!prav tako po mestu deli bolj trpijo,kot npr na podeželju!
laptop je napisal/-a: Kupec (Busanc) mi je sveto natvezil...
odprti clio je napisal/-a:Misliš, da sem tako glup?
odprti clio je napisal/-a:Misliš, da sem tako glup? Moti me le to, da se na veliko izpostvalja južnjak, bosanc, čifko, šipši itd. Ene večijh natezanj pa je izvršil svetovljan - amerikanizirani slovenec, štajerc, če se pravilno spomnim...
laptop je napisal/-a:Pred nekaj dnevi sem prodal avto z 265 000 prevoženimi kilometri. Kupec (Busanc) mi je sveto natvezil, da bo avto družinski, da ima dva otroka in podobno... Danes iz firbca pogledam na Avto.net in vidim, da se moj bivši avto prodaja za višjo ceno in z 200000 prevoženimi km??? Mojemu bivšemu avtu so prevrteli 65 000km nazaj. Naj omenim tudi to, da sem Busancu omenil, da bo čez 30000km potrebno na avtu narediti veliki servis. Ta avto se torej prodaja z nerealnimi kilometri, naslednji potencialni kupec ne bo imel pojma, kdaj je potrebno narediti veliki servis in mu bo posledično utrgalo pogonski jermen. To je zame goljufija na kvadrat in sem takoj za to, da se sprejme zakon, ki bi takšne prevarante pošteno oglobil!!! Vendar v naši banana republiki pristojni uradniki samo kradejo in vlečejo plače, namesto da bi zastopali pravno državo in ščitili poštene ljudi.
laptop je napisal/-a:Namesto, da bi bili komentaji usmerjeni v pametne predloge kako prevarantom stopiti na prste, nekatere bolj moti, kaj si po narodnosti. Drugače pa nisem star 15 let, zamenjal sem že veliko avtomobilov in posledično preprodajalcev, tako da lahko mirne vesti rečem, da so največji prevaranti naši južni bratje(seveda se najdejo tudi slovenčeki med njimi vendar v mnogo manjšem številu) in si mislite kar si hočete.
Osebno bi jih za dokazane prevare kaznoval z zajetno globo!!!
laptop je napisal/-a:Namesto, da bi bili komentaji usmerjeni v pametne predloge kako prevarantom stopiti na prste, nekatere bolj moti, kaj si po narodnosti. Drugače pa nisem star 15 let, zamenjal sem že veliko avtomobilov in posledično preprodajalcev, tako da lahko mirne vesti rečem, da so največji prevaranti naši južni bratje(seveda se najdejo tudi slovenčeki med njimi vendar v mnogo manjšem številu) in si mislite kar si hočete.
Osebno bi jih za dokazane prevare kaznoval z zajetno globo!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov