Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

brrr
Novinec

Napisal/-a brrr To sep 29, 2009 11:26 am

ocitno je saso prebral ali obiskal kak seminar na temo guerilla marketinga. vendar je preskocil ali pa prespal nasvet o primernosti in nevsiljivosti takega oglasevanje. njegov poskus je ne le milo receno cenen in neokusen, temvec verjetno tudi ne prevec ucinkovit.

ce ze zelis sodelovati na forumu(-ih), sodeluj brez oglasevanja (spama je v vsakdanjem zivljenju veliko prevec in to tvoje oglasevanje je cisti spam), ali pa se z admini dogovori o posebni rubriki, ko nekdo iz podjetja xxx daje brezplacne nasvete. s takim nacinom pridobita tako forum (zanimivo in uporabno za marsikoga), kot tudi svetovalec (reklama za podjetje). mora biti pa taka rubrika absolutno locena in ustrezno oznacena od ostalih.

p.s.
hm, meni pa % za idejo :idea: z obeh strani, da se razumemo. :lol:

Uporabniški avatar
sasojug
Nov uporabnik

Napisal/-a sasojug To sep 29, 2009 1:41 pm

brrr je napisal/-a:ocitno je saso prebral ali obiskal kak seminar na temo guerilla marketinga. vendar je preskocil ali pa prespal nasvet o primernosti in nevsiljivosti takega oglasevanje. njegov poskus je ne le milo receno cenen in neokusen, temvec verjetno tudi ne prevec ucinkovit.
ce ze zelis sodelovati na forumu(-ih), sodeluj brez oglasevanja (spama je v vsakdanjem zivljenju veliko prevec in to tvoje oglasevanje je cisti spam)

Kar se tiče seminarja ga na žalost ga nisem obiskal, sem pa ga prebral- sma že dva...
Cenen, neokusen- to so termini, ki so stvar okusa...
Ti in še enih par pred tabo pa se prav tako ne držite pravil, in nadaljujete z Off-topic...
Če vas kaj moti, mi pišite na PM.
Pa ne meni očitati spam-a, ker ga sam produciraš 2x več in to totalno neuporabnega, za razliko od mojega.
spama je v vsakdanjem zivljenju veliko preveč... si že pozabo...

Uporabniški avatar
crazygoat
Nov uporabnik

ravno dobil 550eur, 5 pik

Napisal/-a crazygoat To nov 17, 2009 4:56 pm

prejsnji teden sem dobil eno lepo zapakirano modro koverta..in sicer izpred 2 in pol let nazaj. aprila 2007 haha. no pise da sem jim dolzan 550 eur in 5 pik.

radar je bil GATSO in so mi na 50 na uro izmerili 85 km/h.

pise da mi je bil prekršek predoločen tako da mi je bil poaan rezultat meritbe z neposrednim prikazom izmerjene hitrosti na napravi.

Kakor mi je policist rekel naj bi me kak kilometer nazaj slikal iz avtomobila, ne spomnim se a mi je potem uniformirani policist 1km po tistem ko je radar stal pokazal sliko a mu je kolega le po zvezi sporocil da naj mene ustavi ter koliko sem vozil.

slike recimo nisem dobil po posti domov. a je mogoce da so to ze zavrgli in jo nimajo vec tako da se lahko pritozim da nimajo dokaza koliko so mi res namerili?

aa ne sele sedaj sem videl spodej da pise pod prilogo prilozena fotografija katere pa ni bilo v posti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to bi bil kar dober razlog za pritozbo ?? !! !???

za placilo imam mislim da se 3 tedne casa, za pritozbo pa le se 2.. HEEEELP PROSIIM KOLEGI!!!

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra To nov 17, 2009 6:03 pm

:D ...sej ne vem kaj naj si clovek misli...

LpF

Uporabniški avatar
sasojug
Nov uporabnik

Re: ravno dobil 550eur, 5 pik

Napisal/-a sasojug To nov 24, 2009 7:17 pm

crazygoat je napisal/-a:prejsnji teden sem dobil eno lepo zapakirano modro koverta..in sicer izpred 2 in pol let nazaj. aprila 2007 haha. no pise da sem jim dolzan 550 eur in 5 pik....

Tako mimogrede en kratek odgovor: Na prvi pogled kot si opisal, obstaja verjetnost, da je prekršek že relativno zastaral.

(1) Postopek o prekršku ni dopusten, če pretečeta dve leti od dneva, ko je bil prekršek storjen.
(3) Zastaranje pretrga vsako dejanje organa, pristojnega za postopek, ki meri na pregon storilca prekrška. Po vsakem pretrganju začne teči zastaranje znova, vendar pa postopek o prekršku v nobenem primeru ni več mogoč, ko poteče dvakrat toliko časa, kolikor ga zahteva zakon za zastaranje postopka o prekršku.
(4) Zastaranje se pretrga tudi, če stori storilec v času, ko teče zastaralni rok, enako hud ali hujši istovrstni prekršek

Evo ti členi so bolj suhoparni, kaj to pomeni v praksi pa predlagam da me kontaktiraš… Tudi če potrebuješ še kakšno obrazložitev…

Če se v roku 8 dni od prejema kuverte ne pritožiš, bo ta kazen postala veljavna!

lp
>|SaŠo|<

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Re:

Napisal/-a Patrik_A3 Ne nov 28, 2010 12:28 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:bom objavo ko dobim :lol: ..... p*izda ko sem bil brez tablice odspredi 3 tedne ni blo ne duha ne sluha o radaru,zaj pa me je glih dobil :x

p.s. upam da se me bojo vstrašli s slike in nebom dobo na dom kazni in moje fotke :lol:

evo po malo več kot treh letih sem se spomno te teme. Prejšnji mesec so se mi zbrisale tudi 3 kazenske pike katere sem dobil pri tem prekršku, pa tudi mladi voznik nisem več :D :D

Slika

Slika

No ja, lahko rečem da več ne divjam na cesti od tistega radarja dalje :lol: So pa ostali spomini :D
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Re: omejitev 70,dobo radar pri 110 + km/h

Napisal/-a Doche Ne nov 28, 2010 2:11 pm

POLSANO po pošti :lol:

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto