Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
ThugBoy
Stalni uporabnik

Kraj: Morje

Re: Prometna nesreča, kaksna kazen?

Napisal/-a ThugBoy Ne dec 12, 2010 12:26 am

W|zz je napisal/-a:To pa ne razumem.. Da bi se oni tko lahkotno odpovedal 400-600 eurom? :)
Sj ne pravim, da ni res al pa kej, sam čudno je :D

verjamem da je čudno, ampak se nisem čisto nič pritoževal :) je pa res da je bilo ledeno vozišče, čist možno da zaradi tega.
v tem mojem primeru je drugi udeleženec poklical policijo, se ni dalo z njim nic zmenit. Ko pa je prišla policija so samo vprašali če je kdo poškodovan, pa je oni nekaj mutil, da zdaj ne, samo mogoče bo zjutraj čutil kaj bolečin. Policaj pa: vprašal sem če je zdaj kdo poškodovan. pa je oni odgovoril da ne. Mene je vprašal če se zavedam da sem jaz povzrozitelj, sem prikimal :] pol sma pihala, in sem dobil papir da je ta in ta policist bil na kraju nesreče in odstopa od ogleda skladno s 3. odstavkom 136.člena Zakona o varnosti cestnega prometa. (nisem preverjal niti kaj piše v tem členu)
to je blo to..nobene kazni, nic... lucky me :con
Even When They Kill Me They Can't Never Take A Game From Young G

jvc3745
Nov uporabnik

Napisal/-a jvc3745 Ne dec 12, 2010 6:27 pm

ThugBoy je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:To pa ne razumem.. Da bi se oni tko lahkotno odpovedal 400-600 eurom? :)
Sj ne pravim, da ni res al pa kej, sam čudno je :D

verjamem da je čudno, ampak se nisem čisto nič pritoževal :) je pa res da je bilo ledeno vozišče, čist možno da zaradi tega.
v tem mojem primeru je drugi udeleženec poklical policijo, se ni dalo z njim nic zmenit. Ko pa je prišla policija so samo vprašali če je kdo poškodovan, pa je oni nekaj mutil, da zdaj ne, samo mogoče bo zjutraj čutil kaj bolečin. Policaj pa: vprašal sem če je zdaj kdo poškodovan. pa je oni odgovoril da ne. Mene je vprašal če se zavedam da sem jaz povzrozitelj, sem prikimal :] pol sma pihala, in sem dobil papir da je ta in ta policist bil na kraju nesreče in odstopa od ogleda skladno s 3. odstavkom 136.člena Zakona o varnosti cestnega prometa. (nisem preverjal niti kaj piše v tem členu)
to je blo to..nobene kazni, nic... lucky me :con

Sreča ;)

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Po dec 13, 2010 2:55 pm

Tut js sm meu podobno zadevo z nesrečo, kolega je vozu smo se kresnl pol pa poklical poklical polcijo. Deci so pršli uprašal če koga kej boli oz. rab zdravniško pomoč smo rekl da ne in to je blo to. Napisala sta da odstopata od postopka, za pihat nismo nč dobil kazni pa tut ne. Tko da je tut mal odvisn kakšni polcaji pridejo :)
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov