Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Obvestilo redarstva

Napisal/-a Energetik81 Sr nov 10, 2010 1:33 pm

Kegl je napisal/-a:jst se ne sekiram ker je treba plačat...pač če si zajebu plačej! jst sm do zdej 3x...

večja jeba in živčna vojna je, če te tko jebejo u glavo kot je jerch opisal za kolega! in zihr so še drugi k so mel podobne probleme z redarstvom.

zdej zaletavu se pa glih nebi zarad tega, je škoda avta, živcev in časa...vsaj men :D

Jah to res nikamor ne pelje, kar je počel tisti redar.
Je pa realnost na Miklošičevi taka, da je vsakih 20metrov en tak, ki je samo "skočil" v lekarno, na burek, na banko. Kolesarska pa neprevozna. Lahko človek samo 10 sekund nekam "skoči", pa je kolesarju/nekomu z vozičkom to isto, kot če bi bil cel dan tam parkiran.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist Sr nov 10, 2010 2:04 pm

Drocky je napisal/-a:ok bom sporočil. je pa tam nižje pri drevesih malo težje iskat opravičila, ker ni nič ovir ob hišah. Pa če parkiraš tam, parkiraj čelno ampak tak da maš gume v tisti tlakovani muldi. Tak jaz zdej parkiram al pa malo postrani, da je prostor za voziček med avtom in hišo, pa je.
Je pa tudi res, da je zadnjič na nasprotni strani, kjer se bočno parkira stala ena renault 5 parkirana postrani na cesto(oviral promet) in so redarji dali na ta avto kazen, na vse ostale avte, ki so bli čelno parkirani tak kot tvoj in moj takrat pa ne :?

Sem pa mel avto tam parkiran 3 ure. Na mojo srečo je šel sošolec mimo avta in me poklical, da mam gor kazen in še odvoz, drugače bi pajek vrjetno bil prej pri avtu kot jaz.

Vem ja saj če ga tam ga vodoravno na cesto. Ja ni ovir ampak "pločnik" tam pri hišah in višje je ist, pa ma tam ena firma parkplace pa še gostinski lokal ima podest pa ograjeno in streho. Pol naj z pajkom polovico tistega lokala odpeljejo če je na "pločniku". In pa na drugi strani ceste na nekje sredini ulice , so stalno 24ur na dan praktično na cesti pakrirani avtomobili, pa očitno jim noben kazni ne napiše, drgače nebi bili stalno tam parkirani avti.
Alfa romeo 147

some11
Nov uporabnik

Napisal/-a some11 Sr nov 10, 2010 11:21 pm

Jerch, če je tole res daj prilimaj sliko in kake podatke kdaj in kje je bilo. najbolje kar print screen kazenskega naloga. Bom povprašal očeta o tem kaj se grejo?

Na tistem lističu. ki ga izda redar je zgoraj navedena številka in po tistem se lepo vidi, kdo ga serje..
A4 1.9TDI quattro 131ps B6

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Pe nov 12, 2010 10:18 am

Energetik81 je napisal/-a:
Kegl je napisal/-a:jst se ne sekiram ker je treba plačat...pač če si zajebu plačej! jst sm do zdej 3x...

večja jeba in živčna vojna je, če te tko jebejo u glavo kot je jerch opisal za kolega! in zihr so še drugi k so mel podobne probleme z redarstvom.

zdej zaletavu se pa glih nebi zarad tega, je škoda avta, živcev in časa...vsaj men :D

Jah to res nikamor ne pelje, kar je počel tisti redar.
Je pa realnost na Miklošičevi taka, da je vsakih 20metrov en tak, ki je samo "skočil" v lekarno, na burek, na banko. Kolesarska pa neprevozna. Lahko človek samo 10 sekund nekam "skoči", pa je kolesarju/nekomu z vozičkom to isto, kot če bi bil cel dan tam parkiran.

Men je enkrat polcajka rekla, k sm isto tko parkeru pou na pločniku, pou na kolesarski, sam da sm po burek skoču, da nej drugič ga usaj na cesti pustim čist ob desni strani, in tut drugač je mn možnosti da dobiš kazen če auto pustiš na cesti, kokr na pločniku, kolesarski, tko da kdo bo zdj vedu kaj je prou in kaj ne.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare So dec 11, 2010 1:25 pm

Danes ponoči ob 00.34 sem pred blokom fasal kazen od redarstva (Ljubljana) OK. narobe sem že res parkiral to priznam,ker itak nimam kjdrugje parkirat kot na zelenici,ampak kazen mi je pa napisal 200€ oz. 100€ polovična.Zdaj pa me zanima a so te kazni zakonsko določene al je to zakon Jankoviča,ker vem da so se nekaj drkali med sabo glede višine teh kazni in da je kazen za nepravilno parkiranje 80€ Jankovičeva pa 200€

Uporabniški avatar
SEMPERIT
Nov uporabnik

Napisal/-a SEMPERIT Ne jan 09, 2011 9:44 pm

mam vprasanje"vsi vemo da mamo znake ki prepovedujejo parkiranje""lepo in prav,kok smo se učili v avtošoli da lahka parkiraš pred prometnim znakom"če greš pa naprej od prometnga znaka za prepovedano parkiranje pa si naredil prekršek!lepo vse jas sem parkiral v celju pred prometnim znakom "sn si mislil"saj nisem nič naredil kak prekršek"no ko pridem nazaj sn mel pa obvestilo kazni"na njem je pa pisalo 15 metrov pred prometnim znakom prepovedano parkirati!Kaj mislite da je to pošteno od redarstva v celju??
zanima me mnenje"res me zanima!!!
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 4 gostov