Atrox je napisal/-a:Če se ne morte zmenit potem pa tut k***. Ta pravi Slovenci ni kej..
DJ_MiheC je napisal/-a:LP
Imam težavo glede dedovanja avtomobila. Od starega očeta, smo podedovali zelo malo vreden 21 let star avto. Ker je avto dlje časa stal, sem se odločil za uporabo le-tega. Ker sta dediča (moj ata in moj stric) v sporu, me zanima, ali obstaja kakšna možnost za registracijo slednjega, saj z dogovori ne bomo prišli dlje. Na sodišču je sicer omenil, da se za avto ne zanima, a je sodišče razdelilo vsakemu polovico. Na žalost sem prepričan, da se avtomobilu ne bo odpovedal samo iz principa (za škodovanje meni), kot že v mnogih stvareh.
Prosim za vsak dober nasvet!
DJ_MiheC je napisal/-a:LP
Imam težavo glede dedovanja avtomobila. Od starega očeta, smo podedovali zelo malo vreden 21 let star avto. Ker je avto dlje časa stal, sem se odločil za uporabo le-tega. Ker sta dediča (moj ata in moj stric) v sporu, me zanima, ali obstaja kakšna možnost za registracijo slednjega, saj z dogovori ne bomo prišli dlje. Na sodišču je sicer omenil, da se za avto ne zanima, a je sodišče razdelilo vsakemu polovico. Na žalost sem prepričan, da se avtomobilu ne bo odpovedal samo iz principa (za škodovanje meni), kot že v mnogih stvareh.
Prosim za vsak dober nasvet!
čare je napisal/-a:Najhitreje je da se stricu avto izplača in čao,če bo sral mu ga porini pred bajto pa naj ga ma tam.Če serje že za 21 let star avto,,kako mora potem šele za drugo zapuščino??
čare je napisal/-a:Najhitreje je da se stricu avto izplača in čao,če bo sral mu ga porini pred bajto pa naj ga ma tam.Če serje že za 21 let star avto,,kako mora potem šele za drugo zapuščino??
lancia hf je napisal/-a:Pa ste sigurni da je stric tisti ki je začel z kompliciranjem, vprašanje gdo je bil bolj pogolten da se je vse to začelo.
lancia hf je napisal/-a:čare je napisal/-a:Najhitreje je da se stricu avto izplača in čao,če bo sral mu ga porini pred bajto pa naj ga ma tam.Če serje že za 21 let star avto,,kako mora potem šele za drugo zapuščino??
Pa ste sigurni da je stric tisti ki je začel z kompliciranjem, vprašanje gdo je bil bolj pogolten da se je vse to začelo.
plinaš je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Pa ste sigurni da je stric tisti ki je začel z kompliciranjem, vprašanje gdo je bil bolj pogolten da se je vse to začelo.
ne se obremenjevat kaj je bilo ... in kdo je kaj kompliciral .. vprašanje je kako priti do polnega lastništva avta sedaj , ko je zapuščinska razprava končana in pravnomočna ... ne kako se naj oče in stric pobotata...
TommyGun je napisal/-a:Še pred vsem, pa lahko sam obiščeš strica in ga prosiš če ti lahko (brez poplačila) prepiše njegov del nate, glede na to da se mu je na sodišču načeloma odrekel in da lepa beseda lepo mesto najde, boš mogoče dobil avto brez vseh komplikacij.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov