tdk je napisal/-a:No torej trenutna situacija je sledeča:
Prav tako mora pri njih dati prijavo storilec;ki pa je še ni dal.Včeraj sem povzročitelja poklical;obljubil je,da bo šel na zavarovalnico in zadevo prijavil.Prvo banalno vprašanje: Ali lahko povzročitelj z ne-prijavo nesreče postopek zavleče?In kako dolgo?
marjan novak je napisal/-a:DaDek je napisal/-a:druga skoraj ne moreš.. razmisli če koga poznaš na tej policijski postaji.. jaz dobim vedno zapisnik še isti dan, ker pač poznam nekoga..
To zveni kot, da si zelo pogosto vpleten v prometne nesreče.
LukL je napisal/-a:avto se že naprej prodaja, http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4409546&show=1
tdk je napisal/-a:Zdravo!
Torej zadeva se še kar vleče;upam,da bodo ta teden prejeli policijski zapisnik in zadevo dali naprej ter končno izplačali znesek totalke za avto.
pa da ne odpiram nove teme...zanima me nekaj stvari glede pravice do izplačila odškodnine za telesne poškodbe.
Sam imam sklenjeno življensko in nezgodno zavarovanje privat;enako zadevo imam urejeno kot kolektivno na podjetju,kjer sem zaposlen;avto sem imel zavarovan delni kasko(posebej zavarovan tudi voznik vozila)....ali sem upravičen do odškodnine iz vseh teh treh variant(ista zavarovalnica);oz. kako je s tem?
Povzročitelj je imel avto zavarovan na drugi zavarovalnici...verjetno mi pripada odškodnina tudi iz njegove zavarovalne police za telesne poškodbe?
že vnaprej hvala
lp tdk
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov