Dobim domov "obvestilo o dosezenem številu kazenskih točk", ko sem videl število me je skoraj kap...
crxdelsol je napisal/-a:Žal odgovora nevem ampak me zanima tole:Dobim domov "obvestilo o dosezenem številu kazenskih točk", ko sem videl število me je skoraj kap...
Zakaj si dobil tole domov? to vsak dobi ?
vuko87 je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Žal odgovora nevem ampak me zanima tole:Dobim domov "obvestilo o dosezenem številu kazenskih točk", ko sem videl število me je skoraj kap...
Zakaj si dobil tole domov? to vsak dobi ?
Ko prideš na številko 9 s točkami dobiš obvestilo domov...
Pri 13 če se ne motim pa dobis "vabilo" za tečaj varne vožnje...
LP
vuko87 »
) Z globo 300 eurov (300* - 25/5 ZVCP-1) se za prekršek kaznuje voznik dvoslednega vozila, ki razen v nevarnosti, sunkovito speljuje, zavira ali ustavlja ali voznik, ki vozi tako, da zmanjšuje stabilnosti vozila, zlasti tako da izpušča krmilo ali se vozi po dveh kolesih. Enako se za prekršek kaznuje voznik enoslednega vozila, ki vozi tako, da zmanjšuje stabilnost vozila, izpušča krmilo ali se vozi po enem kolesu. Vozniku osebnega avtomobila, ki izpušča krmilo ali se vozi po dveh kolesih ter vozniku motornega kolesa in kolesa z motorjem, ki izpušča krmilo ali se vozi po enem kolesu, se izreče tudi 5 kazenskih točk. .
Evo najdu člen na internetu, kateri mi je bil pripisan...
Se pravi sem se vozil po dveh kolesih oz sem izpuscal krmilo... Tole mi sploh ne diši, priznam prekršek ampak kazenskih točk ne priznam...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov