Ne vem no, samo po mojem mnenju, ce pospesis do omejitve! brez neke drame na startu (da na semaforju ze pol ure prej drzis avto na blokadi

ali vrtenja koles v prazno), nima biti kaj. Pa tudi ce si v sekundi na 70

...
edit: Se moja utemeljitev:
Zakon pravi
(4) Prepovedano je sunkovito speljevanje, zaviranje ali ustavljanje, razen v nevarnosti. Voznik osebnega avtomobila mora voziti tako, da ne zmanjšuje stabilnosti vozila, zlasti ne sme izpuščati krmila ali se voziti po dveh kolesih. Voznik motornega kolesa in kolesa z motorjem mora voziti tako, da ne zmanjšuje stabilnosti vozila, zlasti ne sme izpuščati krmila ali se voziti po enem kolesu.
Vrtenje v prazno ti torej nabijejo lahko nabijejo pod "zmanjševanje stabilnosti". Nikjer pa ne pise, kolikšen je maksimalen pospešek, ki ga avto lahko doseže. To zame pomeni, da je vsako morebitno kaznovanje ob štartu z dobro trakcijo torej bullshit, saj 1.) nikjer ne pise, kolikšen je lahko maksimalen pospešek, 2.) vsaka ocena "sunkovitega" speljevanja je tako popolnoma subjektivna. Sploh pa je lahko isto hitro speljevanje pri razlicnih avtomobilih precej različno na "skali silovitosti"

Kar postavite 1.2 mlincek in nek mocnejsi avto na semafor, pa recimo da oba isto hitro pospesita do omejitve. 1.2 bo moral saltati skoraj na blokadi, medtem ko bo mocnejsi lahko vozil po "dizelsko". Sigurno je tu bolj silovito startal 1.2, samo koncni rezultat je bil pa pri obeh isti... Ti bo potem policaj napisal kazen, ker si povzrocal hrup zaradi saltanja nekje v visavi? Dvomim tudi, da v zakonu pise, pri katerih obratih moram najkasneje saltati, dokler sem znotraj omejitve..