Napisal/-a megane3 Sr mar 02, 2011 8:55 pm
takole je bilo poklicala sem cenilca ki je prišel poslikal avto napisal je popravilo motorja.Peljala sem avto k Strašeku na Podplat in mi je rekel naj ga pripeljem čez dva dni ,da bo imel nadomestno vozilo.Čez dva dni me je poklical da ga lahko pripeljem ,da ga bo začel popravljat.Ko sem ga pripeljala dol mi je reku da bo on zahteval nov pokrov motorja in da bo poklical njihovega cenilca.Ta je prišel in je napisal nov pokrov motorja.Čez en teden me pokliče reče avto je popravljen ,šla sem po njega in mu rekla da bi imela star pokrov motorja nazaj vendar mi je reku ,da ga vzame zavarovalnica.Po sedmih mesecih dobim od Strašeka opomin za plačilo popravila avta.Vender jaz že5 mesecev nimam več avta,ker sem ga zamenjala za novega in to pri Strašeku pa mi ni noben reku da še ni rešeno od zavarovalnice pa še to stari pokrov motorja nimam pravi da je na dinusu,ker jaz težko vrjamem,mi je vedno spreminjal kam je šel pokrov motorja.Mi sedaj lahko kdo svetuje kaj naj storim.Če bi aktivirala staro polico bi morala plačati okoli 400 evrov in še 1%odbitno franšizo imam.Prosim za vaše mnenje