Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

megane3
Nov uporabnik

težava

Napisal/-a megane3 To mar 01, 2011 6:28 pm

mene zanima če je imel kdo kakšno težavo z avto hišo Strašek podplat,jaz jo imam pa jo ne morem rešiti sama

Uporabniški avatar
zlica22
Poznavalec foruma

Kraj: Šk. L.

Re: težava

Napisal/-a zlica22 To mar 01, 2011 6:57 pm

Kakšna je težava? Mogoče ti pametno svetujemo:)

megane3
Nov uporabnik

Napisal/-a megane3 To mar 01, 2011 7:05 pm

imela sem avto na popravilu preko zavarovalnice .zaradi pokrova motorja

Uporabniški avatar
tade320
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a tade320 To mar 01, 2011 7:12 pm

in....

most wanted
Novinec

Napisal/-a most wanted To mar 01, 2011 7:21 pm

megane3 je napisal/-a:imela sem avto na popravilu preko zavarovalnice .zaradi pokrova motorja

lahko bi malo bolj opisalo problem(dogodek) drugace ti noben ne more pomagat oziroma svetovat.lp
Slika

megane3
Nov uporabnik

Napisal/-a megane3 Sr mar 02, 2011 8:10 pm

Včeraj si mi napisal naj kaj več napišem.Takole je bilo avto sem peljala k strašeku da mi popravi pokrov motorja ker je agent zahteval popravilo ,to je vse vredu samo strašek je zahteval nov pokrov motorja .Sedaj po 7 mesecih mi pošilja opomin za plačilo računa ,vendar nimam več tistega avta .Kaj naj še naredim?

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Sr mar 02, 2011 8:20 pm

Daj bit malo bolj natančna če želiš pomoč.

Zahteval je nov pokrov.. in? Ga je dobil? Je popravil obstoječega? Zakaj ne vprašaš agenta? Kaj je blo rečeno s cenilcem? Kdo pošilja opomin za plačilo? Kaj piše tam, na kaj se sklicuje?

Sem imel podoben problem na Carglassu zaradi stekla. Sam se površno izpolnil obrazec za škodo, referentka tam seveda nič ni preverjala češ vse je vredu. Šipa se je menjala. Čez 2-3mesece pa domov položnica od Carglassa, da naj plačam ker zavarovalnica ne krije. Sem zadevo rešil sam z zavarovalnico.

Torej.. bodi bolj podrobna.

megane3
Nov uporabnik

Napisal/-a megane3 Sr mar 02, 2011 8:28 pm

Naš cenilec je napisal popravilo motorja,njihov pa novega,in dali so novega.Sedaj po sedmih mesecih pa dobim od Strašeka opomin

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Napisal/-a Doche Sr mar 02, 2011 8:43 pm

Maš ti sploh izpit?

Zdaj že popravilo motorja. Daj ne bit skopa z informacijami, ker ti noben nebo znal in tud nebo hotel pomagat :roll:

megane3
Nov uporabnik

Napisal/-a megane3 Sr mar 02, 2011 8:55 pm

takole je bilo poklicala sem cenilca ki je prišel poslikal avto napisal je popravilo motorja.Peljala sem avto k Strašeku na Podplat in mi je rekel naj ga pripeljem čez dva dni ,da bo imel nadomestno vozilo.Čez dva dni me je poklical da ga lahko pripeljem ,da ga bo začel popravljat.Ko sem ga pripeljala dol mi je reku da bo on zahteval nov pokrov motorja in da bo poklical njihovega cenilca.Ta je prišel in je napisal nov pokrov motorja.Čez en teden me pokliče reče avto je popravljen ,šla sem po njega in mu rekla da bi imela star pokrov motorja nazaj vendar mi je reku ,da ga vzame zavarovalnica.Po sedmih mesecih dobim od Strašeka opomin za plačilo popravila avta.Vender jaz že5 mesecev nimam več avta,ker sem ga zamenjala za novega in to pri Strašeku pa mi ni noben reku da še ni rešeno od zavarovalnice pa še to stari pokrov motorja nimam pravi da je na dinusu,ker jaz težko vrjamem,mi je vedno spreminjal kam je šel pokrov motorja.Mi sedaj lahko kdo svetuje kaj naj storim.Če bi aktivirala staro polico bi morala plačati okoli 400 evrov in še 1%odbitno franšizo imam.Prosim za vaše mnenje

megane3
Nov uporabnik

Napisal/-a megane3 Sr mar 02, 2011 9:00 pm

nov pokrov motorja(havba)

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Napisal/-a Doche Sr mar 02, 2011 9:22 pm

Prva stvar je, da si ti dala njemu papir cenilca za popravilo havbe. Ti je on pokazal, da bi cenilec kam dejansko napisal oz potrdil nov pokrov? Maš kake papirje glede tega? Potem, ko si prevzela avto bi prav tako mogla dobit račun, kjer bi pisalo za kaj je šlo. Maš kaj od tega? S temi papirji bi lahko njemu dokazovala svoje. V drugem primeru še vedno lahko greš do zavarovalnice s tem Strašekovim opominom in jim poveš v čem je težava če ti lahko pomagajo in probajo poiskat ali so njemu kaj denarja nakazali ali želi on še od tebe pobrat denar.

megane3
Nov uporabnik

Napisal/-a megane3 Po mar 07, 2011 11:58 am

Ja dobila sem papir od cenilca ,vendar je napisal popravilo pokrova motorja ne pa novega.Cenilec od strašeka je pa zahteval novega imam vse papirje sedaj v roki .Po sedmih mesecih sem jih dobila prej pa nisem imela nič.Sem tudi zamenjala avto staro za novo pa mi ni rekel ,da še ni poravnan račun za popravilo.SEspoznaš kaj na to.klicala sem zavarovalnico in strašeka pa se obadva izgovarjata.

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Po mar 07, 2011 7:57 pm

naredi se bolj neumno od Straška in reci, da itak nisi vedela, da je pokrov menjan. Češ da je bilo z zavarovalnico zmenjeno, da se pokrov popravi in da ti nisi vedela da je nov. Razen če si podpisala kak papir kjer je omenjena menjava.
litr bencina, litr olja ;)

megane3
Nov uporabnik

Napisal/-a megane3 To mar 08, 2011 8:15 am

Strašek mi je pokazal stari pokrov motorja,vendar sem starega zahtevala nazaj.Ni mi ga dal,ker je rekel da ga vzame zavarovalnica,vendar ona ga ni vzela.Strašek je popravo pokrov motorja in ga je prodal.

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar To mar 08, 2011 8:52 am

hja en drucga nategujejo, kr preusmer jih na azvarvalnco to ej to pa se nj jeb...

megane3
Nov uporabnik

Napisal/-a megane3 To mar 08, 2011 9:08 am

Jsaj sem sam no ben noče bit kriv .Mene to toliko razjezi ,da sem dobila po 7 mesecih vse papirje prej pa ni bilo sluha ne duha .Pa še avto sem zamenjala v isti avto hiši pa nič.

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko To mar 08, 2011 9:32 am

pojdi osebno na zavarovalnico ali pa do svojega agenta kjer si imela prejšno vozilo zavarovano in jim opiši zadevo kako in kaj-verjetno je prišlo do pomote-prek telefona to ponavadi negre rešit.....
a nam lahko zaupaš pri kateri zavarovalnici si imela zavarovano?

megane3
Nov uporabnik

Napisal/-a megane3 Sr mar 09, 2011 10:56 am

Glej sem že vse naredila šla do agentke.Imam zavarovalnico Adriatic Slovenico po pošti sem poslala pritožbo glede avta ,sedaj ko sem jim poslala s povratnico so mi odgovorili prej pa samo preko telefona
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov