Neyo-Neyo je napisal/-a:Don't drink and drive
LP
joza28 je napisal/-a:Sem napihal 0.38 in vem,da so tolerance zakon o meroslovju govori da gredo meritve v + in v minus in pol je zame ogodneje če gre npr, rezultat v 0.38mg,v meni prid v 0.32 se vam ne zdi. Zakon o meroslovju govori da je vsaka meritev ima odstopanje v plus in minus lahko je rezultat 0.38 gre z tolerancami v 0.32 oziroma v 0.43. V nobenem primeru ne bi smel dobiti 7 kazenskih točk,če upoštevaš da je šlo za prvo prekoračeno stopnjo alkoholiziranosti,ki je od 0.24 do 0.38 in pol naslednja stopnja je od 0.38-do 0.52.Sem se pritožo in bo kako bo.Odvetnik tudi verjetno bo lahko rekel nekaj o tem.Ne gre se za kazen,gre za razliko kazenskih točk ki kazen zmanša za 4 točke.Postopek gre v tožbo zaradi postopka samega.Če pa je rezultat meritev nekje vmes naprimer 0.43 mg/l pa je vseeno če odšteješ toleranco ali šrišteješ je rezultat kazenskih točk enak.
Prosim odgovore.
.
če mi zna kdo kaj malo bolj razložit (deklica je pač več v tujini kot na faksu), bi prosil magari za PM b) če ima več kot 0,50 do vključno 0,80 grama alkohola na kilogram krvi ali več kot 0,24 do vključno 0,38 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, s 400 eurov. Vozniku motornega vozila, učitelju vožnje in spremljevalcu se izreče tudi 7 kazenskih točk;
MacTron je napisal/-a:@joza28: Ne glede na to kako si zastavil spet eno temo na temo, se tebi to prepogosto dogaja (navkljub letnicam - dvomim, da je vmes kaj drugace). Ne vem, jaz bi se malce zamislil. Naj se slisi se tako moraliziranje, ampak sprasevanje non-stop samo o alkoholnih prekrskih je ze zalost. Vzemi se v roke. viewtopic.php?f=30&t=84230&p=1422776#p1422776 | viewtopic.php?f=30&t=58873
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov