BiMMER je napisal/-a:redarstvo ima popolnoma enake pravne možnosti za iztrjavo, torej preko davčne uprave RS. Seveda pa v LJ redarji na dan kaznujejo vsaj toliko voznikov ali pa še več kot policisti v celi Sloveniji, tako da so možnosti, ob vložitvi pritožbe, za zastaranje kar velike.
SaleXIII. je napisal/-a:BiMMER je napisal/-a:redarstvo ima popolnoma enake pravne možnosti za iztrjavo, torej preko davčne uprave RS. Seveda pa v LJ redarji na dan kaznujejo vsaj toliko voznikov ali pa še več kot policisti v celi Sloveniji, tako da so možnosti, ob vložitvi pritožbe, za zastaranje kar velike.
To sm hotu slisat - polepsu si mi dan
Drocky je napisal/-a:položnico si dobila zraven?? če maš sam obvestilo, potem počakaj da dobiš domov priporočeno odločbo in zraven položnico. Od takrat ko vzigneš priporočeno oz 14 dni po prvem obvestilu ti jo poštar vrže v nabiralnik in se šteje kot sprejeto, ti začne veljat (ponavadi) 8 dnevni rok za ugovor na kazen, po preteku teh 8ih dni pa začne teči 8 dni za polovičko.
Če je avto bil narobe parkiran ti bojo tak ugovor zavrnili. Pa tudi ni variante, da zavlačuješ tak dolgo ker, ko sem nazadnje gledal, je bil rok zastaranja, mislim da, 4 leta (se ne spomnem več točno). če ti uspe tak dolgo zavlačevati pa vsaka čast
*URŠIKA* je napisal/-a:razlog je dokaj dober, službene narave
belkaena je napisal/-a:*URŠIKA* je napisal/-a:razlog je dokaj dober, službene narave
Me pa res zanima kakšen je to "dober" razlog službene narave, ki opravičuje prekršek?
*URŠIKA* je napisal/-a:Aja, še to: na obvestilu o prekršku piše, da NA TO OBVESTILO O PREKRŠKU PO ZAKONU NI UGOVORA. Tako z morebitno pritožbo ne morem zavlačevati, da bi zadeva zastarala.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov