JENIČ je napisal/-a:Se ne reklamiram. samo odgovoril sem na zastavljeno vprašanje.
lp
Meni se zadnji stavek v vašem prvem postu sliši kot čista reklama!
JENIČ je napisal/-a:Se ne reklamiram. samo odgovoril sem na zastavljeno vprašanje.
lp
JENIČ je napisal/-a:Če dva mehanika popravita zavore v eni uri to ni ena ura ampak so dve.
Lp
JENIČ je napisal/-a:Brušenje 2x disk= 28,00 eur z ddv.Demontaža montaža od 1 do 2 ure odvisno od vozila. naša ura z ddv 27,00 eur. Od določenih vozil ne brusimo diske,ker so že novi diski cenovno ugodni.Imamo pa tudi pripravo za brušenje diskov na vozilu. tu je brušenje nekoliko dražje. Brusimo pa tudi samo tiste diske, kateri so pobrušeni na debelini kot jih je predpisal prizvajalec.
Vsa popravila imajo eno letno garancijo vključno z vgrajenimi rezervnimi deli. V glavnem vgrajujemo kvalitetnega proizvajalca TEXTAR ali BREMBO. Cenovno nekje isto kot ostali povprečni proizvajalci. Na zalogi nekje za 80% vseh vozečih vozil pri nas,tako, da so vsa popravila opravljena isti dan.
Lp
crxdelsol je napisal/-a:Torej za 2 diska je brušenje 28€ to je za 4 diske 56€ + vsaj 1 uro dela 27€ = 83€ Potem pa razumem zakaj je enim boljše diske menjat kot pobrusit če so še dobri, če hodite k takim inkasantomJaz sem dal za Corollo e12 brušenje + montaža 40€.
tristan01 je napisal/-a:Da ne bo čisto offtopic: Kar se popravila tiče, je dobro preveriti kakšen sistem ABS ima vozilo preden se pritožuje. Kot drugo pa če niso dobil računa, bi ga lahko tudi zahteval, kot tretje pa če daš neko stvar na popravilo je v navadi da jo ob prevzemu preveriš in nič od tega nisi storil. Zato velik del krivde za nastalo situacijo leži kar na tebi samemu.
LP Tristan01
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov