NejcZ je napisal/-a:HPF je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:Če te ustavijo sedaj brez izpita, še do 20 leta neboš mogel opravljati izpita. Sam sem naredil okoli 4000km brez izpita, pa sem imel srečo. Lahko reskiraš, če se ti pa splača pa sam premisliKer če bo kazen bo velika, če bo pizdarija, bo velka pizdarija..
Bučke bučke.. prepovedi opravljanja izpita za 2 leti več ni.
To piše kje?
skopusnik je napisal/-a:1. gre na poligon, potem šele na cesto
2. inštruktor ima vsaj pedala za reagirati
Noben zakon ne pomaga, če se ne spremeni razmišljanje ljudi v glavah! Tud s temi odgovori nekateri potrjujete to.
Patrik_A3 je napisal/-a:skopusnik je napisal/-a:1. gre na poligon, potem šele na cesto
2. inštruktor ima vsaj pedala za reagirati
Noben zakon ne pomaga, če se ne spremeni razmišljanje ljudi v glavah! Tud s temi odgovori nekateri potrjujete to.
ne govorit na pamet. prvič sem jaz pa vsi s katerimi semnim malo po neki stranski cesti telovadli pa parkingu. Druga ura pa je že bla na cesti. pa tudi če bi bil 5 ur na parkingu ko je na cesti drugače!
zakon gor ali dol. mogoče boljše vozi kot marsikatera baba ali pa starun, pa so oni na cesti legalno in ogrožajo sebe in druge vsako sekundo ko zapeljejo na cesto!!
HPF je napisal/-a:Kr nekaj na pamet pišete..![]()
Če te ustavijo brez izpita, mladoletnega, boš dobil sodnika za prekrške. Tja boš moral prit s staršem oz. skrbnikom in po krajšem pogovoru s tabo bo sodnik podal razsodbo, ki jo bo prebral na glas in bo šla v zapisnik. Glede na to, da imaš izpit za motor in da nimaš nobenega prekrška od prej, boš 99% dobil ustni opomin oz. ukor.
Ko te ustavi policaj, mu ne laži, da si pozabil vozniško, ali pa še slabše, da daš vozniško od kolega zraven, ker te bo policaj dobil na laži. Če boš lagal, se ne boš mogel z njim nič zmenit.. Drugače pa boš moral z njim it do vozila, kjer te bo preveril itd.. takrat mu lepo rečeš, če se da kaj zmenit.. brez, da pičiš frajerja ali kaj podobnega, ker si drugače pečen.. Bat se policaja tudi ne rabiš, ker se njemu gladko j*be..
Če se bo odločil, da ti popusti, boš moral pustit avto tam, oz. bo moral naprej peljat nekdo z izpitom, drugače pa si bo tvoje podatke zapisal v beležko. Ne imet lažnih upov, da si tja samo zabeležijo, (podobno kot če hodijo zvečer v parku in popisujejo ljudi, ki se družijo in čez nekaj časa vržejo listek v koš) ker boš dobil sodnika za prekrške, čeprav ne boš rabil nič tam podpisat.
Če nisi več mladoleten in si brez izpita je postopek s sodnikom za prekrške drugačen.
Ne vzami mojega posta kot zagotovilo, da to ni nič takšnega; če boš naredil nesrečo (bog ne daj da kdo umre) boš plačeval še dolgoooo
graal je napisal/-a:tut mene so isto kot hpf-ja parkrat dobili brez vozniške, samo evidenčna knjižica voženj in nič druga pa sem se uspel izgovorit.
Patrik_A3 je napisal/-a:skopusnik je napisal/-a:sploh ne vem kako mu lahko svetujete, naj se vozi po pravilih itd itd. če nima izpita pač ni za na cesto! in pika.
a oni,ko pa je prvič za volanom v avtošoli, pa je ali kaj?
So še hujši primeri,pa imajo več let izpit v rokah.....
graal je napisal/-a:HPF je napisal/-a:Kr nekaj na pamet pišete..![]()
Če te ustavijo brez izpita, mladoletnega, boš dobil sodnika za prekrške. Tja boš moral prit s staršem oz. skrbnikom in po krajšem pogovoru s tabo bo sodnik podal razsodbo, ki jo bo prebral na glas in bo šla v zapisnik. Glede na to, da imaš izpit za motor in da nimaš nobenega prekrška od prej, boš 99% dobil ustni opomin oz. ukor.
Ko te ustavi policaj, mu ne laži, da si pozabil vozniško, ali pa še slabše, da daš vozniško od kolega zraven, ker te bo policaj dobil na laži. Če boš lagal, se ne boš mogel z njim nič zmenit.. Drugače pa boš moral z njim it do vozila, kjer te bo preveril itd.. takrat mu lepo rečeš, če se da kaj zmenit.. brez, da pičiš frajerja ali kaj podobnega, ker si drugače pečen.. Bat se policaja tudi ne rabiš, ker se njemu gladko j*be..
Če se bo odločil, da ti popusti, boš moral pustit avto tam, oz. bo moral naprej peljat nekdo z izpitom, drugače pa si bo tvoje podatke zapisal v beležko. Ne imet lažnih upov, da si tja samo zabeležijo, (podobno kot če hodijo zvečer v parku in popisujejo ljudi, ki se družijo in čez nekaj časa vržejo listek v koš) ker boš dobil sodnika za prekrške, čeprav ne boš rabil nič tam podpisat.
Če nisi več mladoleten in si brez izpita je postopek s sodnikom za prekrške drugačen.
Ne vzami mojega posta kot zagotovilo, da to ni nič takšnega; če boš naredil nesrečo (bog ne daj da kdo umre) boš plačeval še dolgoooo
hahaha, Believe that guy! he has been there, done that =) c-c-c-c-c hpf, i still remember that times =)
tut mene so isto kot hpf-ja parkrat dobili brez vozniške, samo evidenčna knjižica voženj in nič druga pa sem se uspel izgovorit.
lp, graal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov