Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

alfaboy
Nov uporabnik

Evidenčni karton od avtošole iz LJ katera več ne posluje??

Napisal/-a alfaboy Če jul 14, 2011 12:22 pm

Pozdravljeni!
Moja punca ima en velik problemček...
Približno 1-2-leti nazaj je delala izpit za B-kategorijo,bila že pri koncu...zal je takrat 2x na ROŠKi na Izpitni pogrnila,zato je malo obupala in od takrat ni več nadeljevala..
Sedaj pa glede na to,da sem jo po dobrem letu do dveh prepričal naj spet nadajljuje sledi ŠOK!!Avtošola je zaprla svoja vrata oziroma ne posluje več..Informacij na roški izpitni ne dobim,telefonskih številk od avtošole ni od svojega inštruktorja pa se številke več ne spomni...Fora je samo v tem,da če ne pridobi evidenčni karton bo morala izpit opravljati vse od začetka!!
Če kdo slučajno pozna to podjetje iščem kakšne koli podatke,telefonsko od

HVALA vsem za pomoč..

Lp

alfaboy
Nov uporabnik

Re: Evidenčni karton od avtošole iz LJ katera več ne posluje

Napisal/-a alfaboy Pe jul 15, 2011 5:05 am

alfaboy je napisal/-a:Pozdravljeni!
Moja punca ima en velik problemček...
Približno 1-2-leti nazaj je delala izpit za B-kategorijo,bila že pri koncu...zal je takrat 2x na ROŠKi na Izpitni pogrnila,zato je malo obupala in od takrat ni več nadeljevala..
Sedaj pa glede na to,da sem jo po dobrem letu do dveh prepričal naj spet nadajljuje sledi ŠOK!!Avtošola je zaprla svoja vrata oziroma ne posluje več..Informacij na roški izpitni ne dobim,telefonskih številk od avtošole ni od svojega inštruktorja pa se številke več ne spomni...Fora je samo v tem,da če ne pridobi evidenčni karton bo morala izpit opravljati vse od začetka!!
Če kdo slučajno pozna to podjetje iščem kakšne koli podatke,telefonsko od

HVALA vsem za pomoč..

Lp

Sma že uredila...hvala vsem za pomoč..

Lp

recept
Novinec

Napisal/-a recept Pe jul 15, 2011 12:39 pm

alfaboy je napisal/-a:Sma že uredila...hvala vsem za pomoč..

Lp

Mirno nam lahko še zaupaš, kako.
Mobilni telefon v avtu?
http://www.youtube.com/watch?v=R0LCmStIw9E

Hitro je hitro prehitro!
http://www.youtube.com/watch?v=Y7lCM9ElUqQ

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 So jul 16, 2011 11:46 am

recept je napisal/-a:
alfaboy je napisal/-a:Sma že uredila...hvala vsem za pomoč..

Lp

Mirno nam lahko še zaupaš, kako.

Evidenčni karton je če se prav spomnim last izpitnega centra (oz uradne evidence voznikov in tistih ki se pripravljajo na to da vozniki postanejo) in ne avtošole. Zato so ob zaprtju avtošole morali te kartone nekomu predati. Vsaj zdrava pamet govori da bi tako moralo biti.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

alfaboy
Nov uporabnik

Napisal/-a alfaboy So jul 16, 2011 12:30 pm

Po zakonu se evidenčni karton ob zaprtju avtošole more shranit za 10let..kje jih shranijo ne vem al je to avtošola ali izpitni center..

Kar se pa tiče avtošole...avtošola katero sem imenoval še posluje,da pa jim ne bom delal krivice sem zbrisal ime..nevem pa,kako poslujejo ampak še vedno jim uspe furat voznje itd. pred izpitno ustanovo in državo..,glede na to,da naslova sploh nimajo tapravga(imenovanega)+račun zaprt a poslovni subjekt normalno obratuje??. :roll: :roll:

Telefonsko številko sem od enega pridobil in tako smo našli tudi inštruktorja kateri jo je poučeval..(hvala bogu)
Čudno mi je edino,da še zdej nevem kje imajo poslovalnico če jo sploh imajo,ker ko sem preverjal na ta zadnjem naslovu sem izvedel,da KAO ne poslujejo že nekaj časa saj jih tam ni bilo več..

Svetujem pa vsem,da se malo pozanimajo glede avtošol pri katerih bi vozili,da ne boste imeli podobne težave...

Lp
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost