shalej je napisal/-a:Prodal sem avto v BIH. Gre se za Passat letnik 2000. Sedaj me je kupec klical da avto nima euro3 motorja. Mene je to že po tel. spraševal in sem mu povedal da ne vem ali je ali ni, sicer pa da bi lahko imel (on kot kaže ni šel preverjat). In sedaj mi hoče avto vrnit. Je sploh varjanta da mi vrne avto če je že izvožen oziroma ima izvozne dokumente?
Kako lahko preverim če je euro2 ali euro3? Gre se za TDI 110km, tip motorja AVG.
rendy je napisal/-a:ja pa je ta "obisk na domu" kje zabeležen? mail, pismo al te je klical?
jst ti predlagam, da njegov naslednji klic lepo snmaš, se probaš kultivirano z njim pogovarjat in ko imaš use dokaze posnete, ne vidim problema več, saj ga nebodo spustili v slovenijo, če je pa že bi pa moralo zadostovati za prepoved približevanja.
ban je napisal/-a:rendy je napisal/-a:ja pa je ta "obisk na domu" kje zabeležen? mail, pismo al te je klical?
jst ti predlagam, da njegov naslednji klic lepo snmaš, se probaš kultivirano z njim pogovarjat in ko imaš use dokaze posnete, ne vidim problema več, saj ga nebodo spustili v slovenijo, če je pa že bi pa moralo zadostovati za prepoved približevanja.
Če ti nekoga posnameš brez njegove vednosti, so taki dokazi nični.
shalej je napisal/-a:Mam to napisano v SMSu. Klical me ni, le smse pošilja...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov