Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Re: Homologacija in podobne zadeve

Napisal/-a xalfist Pe sep 16, 2011 9:13 pm

pi100tnik je napisal/-a:nisem reku da se jim ne da sem prit....ampak pri menjavi mašine je potrebno veliko stvari preverit in izračunat in pregledat in to se njim ne da....drugače pa ne vem zakaj avti ki imajo izpod 6 sekund do 100 nebi bli dobri avti....

Avto ki ni niti tehnično izpraven kako naj bo dober avto. Ker v takem stanju, kot je sedaj z ne homologiranim motorjem zagotovo ne naredi tehničnega pregleda.

Ne me narobe razumet, razumem in vrjamem, da avto dobro potegne ima dobre pospeške itd, ampak če bi vsi po kavbojsko vgrajevali motorje z večjo kubiktažo in konji in ne tega homologirali, in z tem potem plačevali minimalno zavarovanje in cestnino kako bi to izgledalo. Kot v bangladešu. :D
Alfa romeo 147

Uporabniški avatar
pi100tnik
Nov uporabnik

Napisal/-a pi100tnik So sep 17, 2011 10:23 am

to je problem....ker ta avto ne izgleda niti malo ko v bangladešu....ta avto ima druge zavore....ta avto je na novo prebarvan in ima odlične gume nikakor ne kakšne nankang al nokian in podobno....ta avto bi bil veliko prej tehnično izpraven kot moj drugi clio 1.2 ki ga imam ker ko se z njim vozim dobim skoraj morsko bolezen kolko se ziba in morem skočit gor na bremzo da sploh prime pa še brez serva se tko težko obrača volan in tako naprej....in prav to me moti....da se morem odrečt takemu avtu zato ker se gospodom ne da delat in opravit useh meritev in izdat potrdila o skladnosti ali kakorkoli....tako da ga bom najverjetneje prodal....in prav zato ker se zavedam da ni menjat mašino kar tako me to moti....ker kljub temu tudi tisti ki se zavedajo in nardijo stvar kot je treba se ne morejo vozit legalno zaradi drugih idiotov kot so tisti skuteristi al budale ki ugradijo v fičota mašino od lancie delte turbo integrale pa podobno....zaradi takih nasrkajo tudi taki ki imajo ispraven avto in vozen....varen

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 So sep 17, 2011 11:19 am

A ni tvoj avto še bolj divji, kot pa fico z motorjem od lancie? 6s do 100 pa take fore :D lol
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
pi100tnik
Nov uporabnik

Napisal/-a pi100tnik So sep 17, 2011 5:50 pm

lancia 200 konjeu in yugo 100 kil manj od klijota kar pomeni da verjetno ni tako kot ti misliš...pa še vse štiri pogon brez menjat bremze in brez nižat avto je skoraj samomor....aja pa 2.0 mašina...kar pomeni dodatni navor....
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov